Жоро Игнатов очевидно е прибягнал до услугите на естетичната медицина,

...
Жоро Игнатов очевидно е прибягнал до услугите на естетичната медицина,
Коментари Харесай

Жоро Игнатов се поддаде на суетата

Жоро Игнатов явно е прибягнал до услугите на естетичната медицина, мълви се интензивно в медийните среди. Много мъже в последно време са станали по-суетни и от дамите. Популярният правист и публицист очевидно също не прави изключение и е трансформирал външността си. 

Той си е слагал хиалуронова киселина в устните за повече размер. Джуките на звездата от " Съдебен спор " са очевидно подпухнали, евентуално се е боцкал и с ботокс в челото за изглаждане на бръчките. Така Игнатов, който е на към 45-годишна възраст, е очевидно подмладен и малко на брой биха му дали повече от 35, пишат от Хотарена.

Телевизионерът е освен суетлив, само че и доста сензитивен. Той споделя, че е несклоняем към неправдата, и то освен в границите на предаването " Съдебен спор ". Игнатов твърди, че е оказал помощ на десетки хора в потребност - както в репортажите си, по този начин и отвън ефир.

" Болката на хората, мизерията, нищетата – тези неща ме натоварват. Продължавам да мисля за тях и след края на предаването. Не единствено че се грижа за героите от репортажите си, а и виждам да им оказа помощ по един или различен метод ", споделял е Игнатов в дребното си изявленията.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР