Жоро Игнатов е един от водещите лица в Съдебен спор“ Любимото

...
Жоро Игнатов е един от водещите лица в Съдебен спор“
Любимото
Коментари Харесай

Пипнаха Жоро Игнатов от „Съдебен спор“ върху баджака на мъж!

Жоро Игнатов е един от водещите лица в „ Съдебен спор “

Любимото предаване на мнозина разисква кавги и битовизми от напрегнатото ни всекидневие. Освен междусъседски войни, там се разпалват и пристрастеностите към разводи, проблеми сред двойки, проблеми с развъждането на деца и други любопитни проблеми.

От септември започва новия 14-ти сезон на първото юридическо предаване у нас по Нова телевизия.Малко телевизионни продукции може да се похвалят с подобен огромен брой сезони.

Въпреки първичната клевета, че Нана Гладуиш напуща като водеща, това няма да се случи. Тя  е обичаната водеща, само че ще редува присъединяване си с другата водеща Десислава Тасева. Според хора от екипа Нана желала да се посвети повече на тенис кариерата на сина си и да пътува дружно с него по участия и шампионати.

Но безжалостен почитател изненада прелестно не нея, а Жоро Игнатов, който е правист и умело разисква въпросите в предаването.

Той самичък се похвали с татуировка на негов безжалостен обожател, като не разкри името му.Феновете изпаднаха в възторг от картинката, която е направена върху крайници на въпросния юначага.

„ Или в действителност е хвърлил око на Жоро Игнатов и по тази причина той не му споделя името, или в действителност доста го харесва, само че единствено като водещ “, разясниха в мрежата при типа на татуса.

Тагове: Жоро Игнатов Жоро Игнатов Съдеабен спор Съдебен спор Нана Гладуиш татуировка фен последователи
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР