Жокерът на Ботев (Пловдив) - Стивън Петков, който донесе така

...
Жокерът на Ботев (Пловдив) - Стивън Петков, който донесе така
Коментари Харесай

Стивън Петков: Не ми пука дали съм резерва, над нещата съм

Жокерът на Ботев (Пловдив) - Стивън Петков, който донесе по този начин скъпата точка на " канарчетата " в днешния мач против Славия призна, че не се интересува от това, че е запаса, а значимото е тимът да върви нагоре и да съумява да бележи голове.

 Ботев (Пловдив) и Славия приключиха наедно 1:1
Славия не съумя да спъне Ботев за Топ 3, " златната " запаса Стивън Петков още веднъж воин в Пловдив (ВИДЕО)

И двата тима останаха с човек по-малко по време на срещата

" Разочарован съм, че не спечелихме. Влязох и вкарах, само че това ни е работата на нападателите. За страдание не успяхме да спечелим. Взехме точка, нека да ни помогне за първата шестица. Влизаш и дебнеш. Нападателят би трябвало да се нарежда. Не за първи път го върша и ще не преставам по този начин. Най-хубавите страсти са, когато един футболист вкара гол. После би трябвало да си показваме насладата. Има треньорски щаб и медицински екип, жив и здрав съм, след това би трябвало да навляза във форма. Има проект за подготовк когато му пристигна моментът, ще играя и като титуляр.

 Николай Киров: Стивън Петков занапред ще разпростира своя капацитет
Николай Киров: Стивън Петков занапред ще разпростира своя капацитет

Ботев (Пд) и Славия приключиха наедно 1:1

Над нещата съм. Най-важното за един треньор е да има пейка. Не ми пука дали започвам или влизам. Срещу ЦСКА? Можем да бием всеки един тим. Хубавото е, че имаме две седмици, да се подготвим ", разяснява пред " Диема " " златната " запаса на " жълто-черните ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР