Жокер е най-татуираният чалга певец!Изпълнителят има рисунки по цялото си

...
Жокер е най-татуираният чалга певец!Изпълнителят има рисунки по цялото си
Коментари Харесай

За да го забележат: Чалгаджия си татуира половината лице

Жокер е най-татуираният чалга артист!

Изпълнителят има рисунки по цялото си тяло, а една от последните му трансформации е в действителност шокираща. Чалгаджията си е татуирал половината лице и се трансформира в първия представител на кръшния род, който протяга ръка с иглата с мастило към челото, бузите и към очите си.

Всъщност зад креативния псевдоним Жокер стои Жоро Рапа, чието име придобива национална известност с присъединяване му в песента на Гергана " Може би тъкмо ти ", с която се постанова като един от летните шлагери на 2007 година В началото на идната година двамата пускат още една дуетна ария - нежната балада " Забрави ". Интересното е, че тогава изпълнителят има визия на младеж и няма нито една татуировка по тялото си. Но откакто прави първата си рисунка, след още доста и резултатът е налице.

Превратен миг в кариерата му настава през лятото на 2020 година, когато в звукозаписното студио се среща с Ави Бенеди , който е впечатлен от гения му и предлага да продуцира новите му планове, само че под новия креативен псевдоним Жокер. В края на предходната година година най-татуираният артист притегли вниманието към себе си, като взе участие в трио, което изпя емблематичната ария " Ваксина ".

" Пайнер " усещат, че в татуирания мачо има самун да наследи здравеняците Фики и Галин и неотдавна подписват професионален контракт с него, което го причислява към армията от фолкизпълнители, писа " България Днес "
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР