Joie de vivre е лайтмотивът в новата колекция на германската

...
Joie de vivre е лайтмотивът в новата колекция на германската
Коментари Харесай

Joie de vivre или радостта от живота с новата колекция на Thomas Sabo

Joie de vivre е лайтмотивът в новата сбирка на немската бижутерийна марка Thomas Sabo за топлите месеци на 2023. Всеки от моделите излъчва позитивни страсти и слънчево въодушевление за завършения!

Колекция пролет-лято 2023 на Thomas Sabo е въплъщение на волната душа, която се радва на живота и приключенията и живее за мига – тук и в този момент. С новите си модели основаният през 1984 година в Южна Германия бранд, който се утвърди като една от водещите международни марки за бижута от стерлингово сребро, ни кани да се впуснем самоуверено във вайба на joie de vivre и да честваме живота всяка секунда!

 https://silvercourt.bg/products/thomas-sabo/new/page:2

Основният цвят в сбирката е розовият, който е въплъщение както на женствеността, по този начин и на насладата от живота. Затова измежду новите дамски модели срещаме класичеки дизайни на обеци, гривни, висулки и пръстени от стерлингово сребро – чисто или с позлата от 18K жълто или розово злато, обсипани с нежни кубични цирконии в розово и бяло, които излъчват нежна женственост и искра.

 https://silvercourt.bg/products/thomas-sabo/new/page:2

По традиция най-открояващите се сбирки на Thomas Sabo всеки сезон са закачливата Charm Club и бунтарската Rebel at Heart. И тази пролет марката не прави изключение. Верни на себе си, новите бижута от Charm Club залагат на mix & match концепцията с доста и разнородни цветни чармове, които можем да съчетаваме съгласно усета и настроението както на гривни, по този начин и на огърлици.

 https://silvercourt.bg/products/thomas-sabo/new/page:2

Новите модели, издържани главно в пастелни цветове, са закачливи и слънчеви – тъкмо, като идните топли дни, за които нямаме самообладание!
Моделите в Rebel at Heart за пролет-лято 2023 пък излъчват динамика, жанр, убеденост и жадност за завършения, присъщи за дамите и господата, които са почитатели на бунтарската линия на Thomas Sabo.


Всяко от бижутата е основано особено за непокорните и буйни сърца, които обичат провокациите и не се стопират пред нищо, с цел да реализиран задачата си тук и в този момент. Звучи ви познато, нали?

 https://silvercourt.bg/products/thomas-sabo/new/page:2

Затова не му мислете изключително, а уловете момента и се радвайте на живота без ограничавания с новите модели на Thomas Sabo!
Ще откриете сбирка пролет-лято 2023 в бутиците на Thomas Sabo в Mall of Sofia и Paradise Center, във верига магазини SiLVER COURT и онлайн на 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР