Жизел Бюндхен има лесен съвет за почитателите си, които искат

...
Жизел Бюндхен има лесен съвет за почитателите си, които искат
Коментари Харесай

Жизел Бюндхен сподели процедурата, която я прави най-щастлива

Жизел Бюндхен има елементарен съвет за феновете си, които желаят да се усещат добре - да изживеят времето си навън.

" Някой един път ме попита: " Кое е най-хубавото лекуване за теб? ", а аз отговорих: " Природата е най-доброто лечение " , сподели тя неотдавна.

Gisele Bündchen shares her favorite wellness treatment that makes her feel ‘the happiest
— World Relation. (@World_Relation)
" Просто чувствам слънцето, топвам се в океана, търча по пясъка и чувствам тревата по краката си. Самото престояване измежду природата те зарежда с сила. Това просто те кара да се чувстваш добре. "

Супермоделът неотдавна се реалокира в Маями дружно с трите си деца, които има с някогашния си Том Брейди, и съобщи, че слънчевият щат е тъкмо това, от което се нуждае.

" Хубаво е. Хубаво е да съм навън " , изясни тя. " Обичам слънчевата светлина. Където и да е слънцето, постоянно се усещам най-щастлива " , продължи тя.

" Слънцето просто те кара да се чувстваш добре. Хората споделят: " О, толкоз е горещо " , само че аз споделям: " Обичам го ". Обичам топлината. "

Gisele Bündchen shares her favorite wellness treatment that makes her feel ‘the happiest
— World Relation. (@World_Relation)
Авторката на кулинарната книга " Nourish " неотдавна показа и тайната на извънредно здравите си ръце в последно време – добавила е тренировки с тежести към подготвителния си режим.

" Това просто ти оказва помощ да се чувстваш по-силен " , сподели тя пред Women's Health, като добави, че избира да подвига 10 или по-малко кг с от ден на ден повторения. Понякога обаче усилва тежестта до 25 кг и прави по-малко повторения.

43-годишната Бюндхен промени метода си към здравето си, откакто осъзна, че диетата ѝ се състои главно от цигари и кафе.

" Нашето тяло е нашият храм, нашият дом, мястото, което ни е обещано " , съобщи някогашният ангел на Victoria's Secret по време на полемика в Ню Йорк през септември.

Жизел сега се ангажира да медитира всеки ден и да прави йога, джиу-джицу или друга форма на физическа интензивност, с цел да раздвижи кръвта си.

Gisele says she “became more clear ” after giving up drinking alcohol: “Now I'm very sharp and very present. ”
— VANITY FAIR (@VanityFair)
" Движението е просто част от всекидневието ми ", прибавя тя.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР