Жизел Бюндхен е готова да говори открито какво всъщност е

...
Жизел Бюндхен е готова да говори открито какво всъщност е
Коментари Харесай

Жизел Бюндхен проговори - и за брака си с Том Брейди, и за причината за раздялата им

Жизел Бюндхен е подготвена да приказва намерено какво в действителност е предиздвикало нея и някогашния футболист Том Брейди да сложат завършек на 13-годишния им брак. Моделът споделя пред Vanity Fair за това по какъв начин новините в медиите за тяхната разлъка в действителност нямат общо с това какво в действителност се е случило. Говори и за това какъв брой гибелен е резултатът за нея.

Жизел изяснява, че браковете не се построяват или разпадат за една нощ: " Това лишава години, с цел да се случи ", споделя тя. Медийното отразяване, в което се твърди, че Бюндхен е дала ултиматум на Брейди, който първо се отдръпна и по-късно се върна в NFL, да избира сред футболната му кариера и брака им е " доста мъчително " и " най-безумното нещо, което съм чувалa ".

" Винаги съм го подкрепяла и окуражавала и бих траяла вечно ", сподели Бюндхен. " Ако има човек, който желая да бъде най-щастливият на света, това е той, повярвайте ми. Искам да побеждава. Искам всичките му фантазии да се осъществен. Това е, което желая, в действителност, от дъното на сърцето си. "

Жизел продължава с думите, че " всичко ", написано за раздялата им, не е правилно, изключително изказванието, че Бюндхен е поставила завършек на връзката, откакто Брейди се ангажира да играе още един сезон във футбола. " Казаното е едно парче от доста по-голям пъзел ", споделя моделът. " Не е черно или бяло. "

" Даваш всичко, което имаш, с цел да постигнеш фантазията си ", прибавя тя. " Даваш 100 % от себе си и е сърцераздирателно, когато не свърши по този начин, както си се надявал и за което си работил толкоз старателно, само че истината е, че не всичко зависи единствено от теб и ти си виновен за своята част от работата. "
 Жизел Бюндхен, карнавала в Рио де Жанейро и фотосите на модела от него
Какви ги прави Жизел Бюндхен на карнавала в Рио де Жанейро

Забавлението е обезпечено

Брачният принос на Бюндхен е добре прочут: през по-голямата част от партньорството си с Брейди, дамата, която дълго време беше най-добре платеният модел в света, изостави кариерата си в интерес на неговата. Слезе от стилния подиум през 2015 година и няколко години по-късно се реалокира от дългогодишния си дом в Бостън във Флорида.

" Когато се преместихме в Тампа, в действителност в никакъв случай преди не бях ходила там ", споделя Бюндхен. " Пристигнах и към този момент това беше моят живот. " Първоначалното решение да концентрира огромна част от силата си върху съпружеството и майчинството е напълно на Бюндхен.

Бразилският модел обаче продължава да описа с думите, че в живота постоянно се случва по този начин, че пътищата на двама души се разделят. " Ние се срещнахме, когато аз бях на 26 години, а той на 29 години. И двамата искахме семейство, споделяхме общи ползи и стремежи. С течение на времето осъзнаваме, че просто сме желали разнообразни неща и всеки трябваше да направи своя избор. Не значи, че не обичаш индивида до себе си. Просто значи, че с цел да бъдеш себе си и в действителност да живееш живота, който искаш да живееш, би трябвало да имаш някой, който може да те срещне по средата, нали? Това е танц. Това е баланс. Когато обичаш някого, не го вкарваш в пандиза и не казваш: " Трябва да живееш този живот ", продължава тя.

" Даваш му свободата да бъде това, което е и в случай че искаш да летите в същата посока, тогава това е необикновено. " Бюндхен оприличава процеса на разлъка на " гибел и прераждане " и декларира, че скърби за " гибелта на моята фантазия ". Не крие, че ѝ е безпределно мъчно и тежко, тъй като постоянно си е представяла, че животът ѝ ще се развие по избран метод. Знае обаче, че е направила всичко по силите си това в действителност да се случи.

Моделът добавя, че е вярвала в приказки, когато е била дете и продължава да мисли, че е красиво да вярваш в щастливия край. И щастието за нея сега се крие в двете им прелестни деца - Бендажмин Рейн и Вивиан Лейк. Благодарна и удовлетворена е обаче от решението си да им посвети толкоз доста от времето си.

" Моят свят бяха те ", споделя Бюндхен. " Знаете ли какъв брой съм признателна, че имах това време за себе си? Кърмих децата си до съвсем двегодишна възраст. Всеки ден ги водех на учебно заведение. Правех им закуска, обяд... Бях там. "
 Жизел Бюндхен, Хоаким Валенте и новите клюки за връзката сред модела и треньора по джиу-джицу
Има ли в последна сметка Жизел Бюндхен нов мъж до себе си, или не

Самата тя разбунва духовете

И както постоянно, и в този момент за нея и някогашният ѝ брачен партньор най-важното не престават да бъдат децата им. Жизел Бюндхен не крие, че тя и Брейди са в положителни връзки. " Ние не играем един против различен. Ние сме тим и това е красиво. Поглеждам обратно и не скърбя. Харесвах всяка част от брака си. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР