Жизел Бюндхен е една от най-известните и скъпоплатени манекенка в

...
Жизел Бюндхен е една от най-известните и скъпоплатени манекенка в
Коментари Харесай

Вижте как изглежда Жизел Бюндхен на 41 години /снимки/

Жизел Бюндхен е една от най-известните и скъпоплатени манекенка в света.
Кариерата й стартира през 90-те години на предишния век с участия в рекламни акции по билбордове, списания и телевизионни излъчвания. Истинската популярност обаче я връхлита като модел на Victoria's Secret. А връзката й със върлия холивудски ерген Леонардо ди Каприо работи единствено в нейна изгода.
Красавицата е един от тези персонажи в света на модата, които от дълго време са престанали да се свързват единствено с подиума. След като приключи кариерата си през 2015 година, тя се отдаде на други не по-малко значими занимания.
Жизел има две деца от футболиста Том Брейди и е дипломат на Организация на обединените нации за околната среда.
Някога 41-годишната красавица имаше доста пороци - пушеше, пиеше доста кафе, позволяваше си по цяла бутилка вино на вечер и не спазваше диети.
Днес обаче тя е същински дипломат на верния метод на живот и с всички сили се пробва да покаже, че е на страната на хората, които живеят здравословно.
Между другото, това може да се види и от фотосите, които звездата непрестанно качва в Инстаграм.
И по този начин, тя се храни главно с плодове и зеленчуци и въпреки да не се назовава непосредствено вегетарианка, се старае да не яде месо. Консумира месни ястия (предимно патешко или пилешко) един път месечно.
Бюндхен се старае да завърши с последното си хранене преди 18 часа, с цел да разтовари стомаха си.
Любимите физически занимания на 41-годишната моделка са йога и пилатес. Между другото, около нея подобен тип извършения вършат и децата й.
Тя се пробва да се занимава със спорт най-малко по един час дневно, а когато не разполага с задоволително време - по 15-20 минути.
"Обичам сърфа, конната езда, обичам да съм в придвижване. Кара ме да се усещам добре “, споделя тя в изявление за E!News.
В други свои изявленията пък споделя по какъв начин е постигнала цялостна естетика в живота си.
Всяка нейна обява в Инстаграм е съпроводена с позитивно обръщение, ориентирано към милионите й почитатели. Моделката има вяра, че най-важното е да даваш, а не да получаваш. Само по този начин можеш да постигнеш триумф във всички сфери на живота.
Вижте единствено по какъв начин философията и методът й на живот се отразяват на фигурата й
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР