Живущи и работещи в една от най-късите, но централни улици

...
Живущи и работещи в една от най-късите, но централни улици
Коментари Харесай

Спор между граждани и властта за централна улица

Живущи и работещи в една от най-късите, само че централни улици за София – „ Съборна “ се сплотиха в съдружие „ Спаси Съборна “. Причината е, че за последните 2 месеца, през които работи новият метод на напредване, живущите и работещите в региона изпитват неимоверни усложнения – няма място за паркиране, магазините изпитват компликация при зареждане.

От „ Спаси Съборна “ упорстват да бъде разпусната остарялата и свикана нова комисия към общината и да бъде анулиран планът на „ Спаси София “. Новата комисия би трябвало да регистрира действителните проблеми на улицата и да бъдат взети съответни решения за живущи и работещи.

Сдружението е създало и съответен вид на организацията на напредване, което да удовлетвори потребностите на всички наранени. То предлага кашпите и моментното систематизиране на улицата, което основава спор, заради неверно подадени към общината данни за трафика, да бъде трансформирано като единият тротоар стане необятен 6 метра, а другият – 3.5 метра. Предвидени са и коси места за паркиране, велоалея и лента от 3 метра, по която да се движат коли със скорост до 20 км/ч.

 Спор сред жители и властта за централна улица

 Спор сред жители и властта за централна улица

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР