Животоподдържащите апарати на Ан Хейш са били изключени, след като

...
Животоподдържащите апарати на Ан Хейш са били изключени, след като
Коментари Харесай

Органите на починалата актриса Ан Хечи ще бъдат дарени

Животоподдържащите апарати на Ан Хейш са били изключени, откакто е открит жизнерадостен реципиент за нейните органи, оповестява списание " Пийпъл “, представено от Българска телеграфна агенция.
Прочетете още
Все още не е ясно кои от органите на актрисата ще бъдат дарени на неидентифицирания реципиент. Звездата от " Друг свят " и " Шест дни, седем нощи " беше оповестена за мъртва, съгласно законите в Калифорния, след загубата на всички мозъчни функционалности и в сходство с признатите медицински стандарти. Тялото на Ан Хейш бе на животоподдържащи системи, с цел да се запазят органите за евентуално донорство, съгласно желанието на актрисата, което тя е заявила приживе.

Хейш умря на 53 години, след тежка злополука. При случая актрисата е получила тежки изгаряния и увреждане на мозъка, както и сериозна контузия, която наложила да бъде сложена на апаратна вентилация. Преди да почине тя бе в кома.

В четвъртък представител на полицията в Лос Анджелис удостовери, че кръвният тест демонстрира, че Хейш е била под въздействието на опиати, когато е аварирала. Друг източник на правоприлагащите органи посочи, че първичният кръвен тест е разкрил съществуването на кокаин.

Най-близките й хора, измежду които синът ѝ Хоумър Лафун, някогашният ѝ брачен партньор Колман Лафун, както и някогашните й сътрудници Елън де Дженерис и Джеймс Тъпър показаха скръбта и почитта си към Хейш.

„ Това е печален ден. Изпращам цялата си обич на децата, фамилията и приятелите на Ан “, написа в Туитър Де Дженерис. Връзката ѝ с Хейш в края на 90-те провокира хомофобска вълна в Холивуд.

Сред всички тези, които скърбят за гибелта на актрисата, бе и Лин Мишел, която живееше в дома в квартал Мар Виста. Мишел, която към момента се „ възвръща “ през това „ безумно, травматично време “, сервира своите съболезнования на околните на Хейш в Инстаграм.

„ Новината за гибелта на Ан Хейш е опустошителна. Нейното семейство и нейните другари, и изключително децата ѝ, в действителност претърпяха огромна загуба и сърцето ми е за тях. Цялата тази обстановка е трагична и в действителност няма думи “, написа Мишел.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР