Животът във фермата е училище по търпение. Не можеш да

...
Животът във фермата е училище по търпение. Не можеш да
Коментари Харесай

Наръчник на начинаещия фермер: Флирт край джанката, аромат на чубрица и още нещо...

Животът във фермата е учебно заведение по самообладание. Не можеш да забързаш посевите или да отелиш крава за 2 дни, е споделил мъдрецът.

Оказва се доста имат да учат и участниците от „ Игри на волята: България “. За пръв път попаднал в Стопанството, тимът на Супергероите се оказа много неопитен за суровата реалност на фермерския живот.

Със сериозна доза самообладание трябваше да се зареди стопанинът, откакто се оказа, че част от участниците са решили да поспят сладко до късно и би трябвало той да ги разсъни.
 Игри на волята
„ Първата заран в Стопанството останалите пет индивида си хъркаха още, но си хъркаха по този начин дълбокичко и напълно сладко, и не помниха къде се намират ”, разяснява обстановката финансовият брокер Цветан.

Стопанинът се ядоса и стартира да подрежда:

„ Много спите, нали ви споделих, че рано се става тука ”, прекъсна той сладките сънища. 

След като всички се разсъниха и бяха подготвени за работа, дилемите за деня бяха разпределени:

„ Тази заран ви е простено, тъй като ви е за първа заран, че не бяхте станали преди мен. Ще се разделите по двойки. Едните ще съберат краставиците, другите ще обрулят джанката, другите ще съберат чубрицата, най-после ще се съберете всички и ще полеете дините и пъпешите ”, подреди стопанинът. Той надали обаче е предполагал какъв брой непостижими задания е дал на тима на Супергероите.
               

 
„ Аз не съм ходила на село от 15 години, доста знам какво е чубрица ”, оплака се Мани, на която се падна тежката задача да открие и набере ароматното растение. 

„ Нямам концепция по какъв начин наподобява чубрицата в естествения си хабитат, по тази причина стартирам де душа растенията, до момента в който не набарам чубрицата ”, издаде своята тактика моделът Илиян, който помагаше на Мани.
 Игри на волята
Всъщност чубрицата е една от най-старите подправки в света и една от най-популярните в националната ни кухня.  У нас я използваме в приготвянето на обичани гозби като леща, зелен боб, грахова яхния, фасул супа, зеле, картофи на фурна и други

Чубрицата е ниско тревисто растение, достигащо до 15-50 см. височина. Листата ѝ са дълги 1-3 см. Цветовете ѝ са бели до розово-виолетови на цвят. Много наподобява на мащерката, само че не трябва растенията да се бъркат, тъй като имат своите разлики, предизвестяват опитните билкари.

Експедицията на Мани и Илиян започва и двамата започнаха да обхождат цялата градина, търсейки чубрицата.

„ Това са чушки, това тука какво е? ”, зачуди се Мани. 

„ Май това е ”, сподели русокоската, която най-сетне откри благоуханното растение.

„ Въй, доста хубаво мирише ”, впечатли се Илиян.

Докато задачата на Илиян и Мани приключи сполучливо, то тази на състезателката по волейбол Виктория и Цветан занапред започваше.  Двамата взеха решение да съчетаят потребното с приятното и заформиха дребен флирт край джанката, която трябваше да обрулят.
               

„ Какво ще направиш първо като излезеш ”, попита Виктория Цветан. Той не мисли дълго и отговори:

„ Първо имам намерение да те изведа някъде ”, отвърна исполинът, който е висок цели 215 сантиметра.

„ Признавам си, това беше най-странната покана за среща, която са ми правили ”, откровена е Виктория.

„ Знаеш ли аз какво най-вече желая да видя, желая да те видя тебе в токчета, човек. Искам да обуе високи токчета, тъй като знам, че като е с мен може да обуе и няма да се тормози. Искам да я видя с хубава рокля, може и без облекла ”, призна си Цветан.
 Игри на волята
След като дълго време двамата обираха един по един плодовете от дървото, мъжагата реши да вземе нещата в свои ръце, безусловно.

„ Ще обрулвам ”, съобщи изрично Цветан и стартира мощно да клати джанката.

„ Чакай да не ги сгазя. Това не беше най-умното нещо, което можеше да направиш ”, смъмри го Виктория.

„ Малко свалки, малко бъзици и а-у, и до момента в който се усетим, успяхме да оберем цялата джанка ”, заключи предостатъчно Цветан. 

Дали флиртът сред двамата ще прерасне в освен това или конкуренцията в „ Игрите на волята “ ще убие романтиката? Това единствено времето ще покаже. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР