Животът в Кралския двор се следи много отблизо от всяка

...
Животът в Кралския двор се следи много отблизо от всяка
Коментари Харесай

В полза на кого ще абдикира кралица Елизабет II

Животът в Кралския двор се следи доста от близко от всяка една позиция. Под зоркото ококо на медиите и необятната общност са освен младите херцогини Кейт Мидълтън и Меган Маркъл, само че и самата кралица на Англия – Елизабет II.

Въпреки че младите дами съставляват доста по-голям интерес за обществото – Кейт като майка на трима кралски наследника, а Меган като бъдеща майка, то кралица Елизабет II продължава да бъде обект на внимание. Тя е на чело на Англия към този момент цели шейсет и пет години. С това тя съумя да усъвършенства върха на кралица Виктория, която е управлявала шейсет и три години, седеми месеца и два дни и това дългогодишно ръководство я правеше най-дълго ръководещия монарх.

За целия този дълготраен интервал, през който кралица Елизабет II ръководи своята страна, са се сменили дванадесет приемиера и седем римски папи. Това е променяло и ще продължава да трансформира живота във Англия. Оказва се обаче, че в този момент Кралицата е приготвила нещо извънредно шокиращо, което фрапантно ще промени цялостното бъдеще на страната.

По принцип, след Елизабет II, на трона би трябвало да застане нейният наследник – принц Чарлз, който поради самата Кралица е най-старият принц в международната история все още. Съвсем скоро, принц Чарлз навърши седемдесет години. Скоро медиите оповестиха, че Кралицата счита да абдикира в интерес на своя наследник, който в случай че стане крал на Англия ще се назовава Карл III. И макар че огромна част от хората смятаха, че Елизабет II ще абдикира в интерес на на внука си Уилям, то това очевидно сигурно не е по този начин.

Според доближени на кралското семейство, Кралицата счита да абдикира на двадесет и първи април, 2021 година, когато навършва своята деведесет и пета годишнина.
Александра БОЖИДАРОВА

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР