Животът в днешно време е пълен с нездравословни храни, стрес

...
Животът в днешно време е пълен с нездравословни храни, стрес
Коментари Харесай

Само за 30 секунди може да разберете дали животът ви виси на косъм

Животът в днешно време е цялостен с нездравословни храни, стрес и паники. Всички ние бързаме за някъде, времето не ни доближава и последното, за което мислим са постоянните превантивни медицински прегледи, които могат да спасят живота ни.

Има един метод за инспекция на вашето здравословно положение и ще ви го предложим, само че това не значи, че не би трябвало да посетите фамилния си доктор.

Първите признаци на заболяване може да ги откриете вкъщи!

Има един елементарен тест, който може да е индикация за задръстване на кръвоносните съдове, положение, което е причина за мозъчни и сърдечни инсулти и гибел!

Ето какво би трябвало да извършите:

Напълнете чаша със студена вода и поставете пръстите си вътре в продължение на към 30 секунди. След това ги погледнете и определете техния цвят!

Какъв е цветът на върховете на пръстите ви след теста от 30 секунди и какво значи това:

Ако пръстите ви станат бели или сини, това може да значи, че имате проблем с кръвообращението, т.е. кръвоносните съдове се стесняват и не разпределят задоволително кръв към пръстите, носа и ушите ви.

Известно е, че неприятната циркулация нормално се дължи на съсиреци в кръвоносните съдове, които са изключително рискови, в случай че се придвижат през тялото.

Те могат да блокират артериите в сърцето или главата и да причинят инфаркт.

Ако пръстите ви не трансформират цвета си, може да сте спокойни, само че това не значи, че би трябвало да пренебрегвате постоянните медицински прегледи!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР