Животът си са загубили двама мъже и две жени. Това

...
Животът си са загубили двама мъже и две жени. Това
Коментари Харесай

Директорът от ОДМВР-Бургас: Образувано е досъдебно производство за бедствието по Южното Черноморие

Животът си са изгубили двама мъже и две дами. Това разгласи по време на брифинг шефът на ОДМВР-Бургас ст. комисар Емил Павлов след наводненията в Царево.

" Четиримата са с открита идентичност. Няма други хора, оповестени за търсене или са в неопределеност. Поради това се приключват издирванията. Служителите на реда ще оказват помощ на хора в безпомощно положение. Над 2 хиляди автомобила са съумели да изоставен региона ", посочи той.

" Обстановката се възстановява. Минаваме на втори стадий – разчистване на пътищата и оценка на вредите ", сподели още старши комисар Емил Павлов.

" Има формирано досъдебно произвеждане, стартирано от проверяващи служители на реда. Окръжната прокуратура го е упълномощила на следователи то Бургас. Разследването ще откри какви са аргументите за това злополучие ", акцентира шефът от ОДМВР-Бургас.

„ Вчера системата за обявяване беше пускана два пъти. Колегите спираха колите, с цел да не заседнат. Няма сигнали за бедстващи, които имат потребност от евакуация, все още. Има сигнали за отводняване. Намалява се равнището на единия язовир “, добави шефът на РДБЗН-Бургас комисар Николай Николаев.

Двата язовира в региона ще бъдат изпуснати, с цел да се извърши незабавен ремонт. Водата от язовирите ще се изпуска следено по течението.

„ В „ Арапя “ деретата са се трансформирали в реки. Няма потребност от евакуация там. Ще се открива дали има каравани, които би трябвало да бъдат преместени. Спирането на преваляванията оказва помощ ние правим действия “, уточни комисар Николай Николаев.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР