Животът няма да е лесен. Санкциите са по-скоро сериозни, казва

...
Животът няма да е лесен. Санкциите са по-скоро сериозни, казва
Коментари Харесай

Съюзник на Путин: Военната операция в Украйна предотврати нападение срещу Русия

" Животът няма да е елементарен. Санкциите са по-скоро съществени ", споделя Чемезов във видеозапис на изявлението му, публикуван от " Ростех ", съобщи Ройтерс.

Той обаче дефинира нашествието като нужен акт за попречване на удар против подкрепяните от Русия райони в Източна Украйна и по-късно против самата Русия.

Чемезов твърди, че глобите ще разрешат на Русия да се развие вътрешно.

" Ако хвърлите взор върху историята на Русия, съвсем през цялата си история Русия се е борила с разнообразни наказания, с врагове, които са я обкръжавали, и тя постоянно е излизала като победител от това. Сега ще е същото ", съобщи Чемезов пред ръководената от него корпорация, представен от Българска телеграфна агенция.

Чемезов има огромно въздействие в Русия. Като чиновник на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) е работил с Путин в Източна Германия преди краха на Съветския съюз през 1991 година А " Ростех " е една от съветските държавни корпорации,, работеща в оръжейната област, самолетостроенето, радиоелектрониката, медицинските технологии и новаторските материали. Активите й включват АвтоВАЗ, КАМАЗ, ОАК, Руски хеликоптери, Уралвагонзавод, Швабе и Калашников.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР