Животът не винаги е лек, има моменти, в които човек

...
Животът не винаги е лек, има моменти, в които човек
Коментари Харесай

ТЕСТ: Посланието, от което имате нужда в момента

Животът не постоянно е лек, има моменти, в които човек се сблъсква с провокации и компликации. Друг път пък може всичко да върви леко, което прави шокът от неочакваната смяна още по-голям. А от време на време просто имаме потребност от утешение или пък мотивиращи думи. Какво е посланието, което би трябвало да получите тъкмо в този момент?

В продължение на хиляди години хората са употребявали знаци, с цел да предадат своите полезности, разбирания и хрумвания. Символите не изискват потреблението на думи, само че споделят доста. Те са надълбоко вкоренени в човешката душeвност, което ги прави незаместим канал за връзка. На самостоятелен проект знаците също имат по-лично значение.
Изберете признака, който смятате, че ви вдъхва най-голямо успокоение и който разсънва най-вече положителни усеща у вас:
 Добави изложение
Дървото на живота
„ Добре избирайте борбите си. Да бъдеш в мир постоянно е по-добре, в сравнение с да си постоянно прав “

Вие сте човек, който не се тормози да изявява своята позиция. Готови сте да се изправите директно против тези, които имат противоположно на вашето мнение. Въпреки че това е симптом на мощна персона, която може да отстоява себе си и не се повлиява елементарно, значимо е да разберете, че спокойствието ви също е значимо. Освен това хората имат разнообразни възгледи и разбирания, не може да очаквате всички да мислят като вас. Бъдете деликатни по отношение на борбите, в които се впускате. Победата не би трябвало да бъде за сметка на мощен прочувствен стрес, който в последна сметка носи повече щета, в сравнение с изгода.

„ Ако коства спокойствието ти, е прекомерно скъпо “

Помислете над живота си сега. Има ли връзка или обстановка, която лишава спокойствието ви, само че все пак не можете да се откъснете заради разнообразни аргументи? Ако отговорът е „ да “, време е да преосмислите целите си. Всичко, което коства вашето успокоение и вътрешен център, е прекомерно скъпо. Вие заслужавате живот, на който да се наслаждавате, а не действителност, с която да се примирявате. Премахнете нещата, които ви вършат нещастни и ви държат в застой. Да, процесът не е лек и може да ви боли, само че в бъдеще ще се отворят нови порти за вас и вие го заслужавате.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР