Животът на звездите може и да изглежда перфектен, но това

...
Животът на звездите може и да изглежда перфектен, но това
Коментари Харесай

5 холивудски звезди, които са били на косъм от смъртта

Животът на звездите може и да наподобява съвършен, само че това напълно не е по този начин. И те са хора, и те имат своите моменти на падения или неприятен шанс. Някои от тях обаче даже са били на косъм от гибелта и в този момент ще ви разкажем за 5 от тях.

Еминем

Години наред Еминем се бори със зависимостта си към наркотични субстанции. В един от най-критичните му моменти той взима огромна доза метадон. Рапърът по-късно още веднъж предозира със същата доза, само че по-късно взема решение, че е време да постави завършек на своя недостатък и би трябвало обезателно да се почисти от опиатите.

Виж още: Секс до лудост и горещи нощи: Жените в живота на Благо Джизъса

Шарън Стоун

Американската актриса Шарън Стоун също попада в листата ни. Тя претърпява мозъчен кръвоизлив през 2001 година и тогава едвам не изгубва живота си. След като излиза от болничното заведение, звездата е с редица проблеми, измежду които е и загубата наизуст. За благополучие съумява да се отърве от бездната на гибелта, с цел да ни радва от дребния екран.

Виж още: Всичко наред ли е: Криско и Цвети крият сина си?

Леонардо Ди Каприо

По време на фотосите на документалния филм „ Преди потопа “ Леонардо Ди Каприо се гмурка във водите на Галапагоските острови, само че там кислородната му бутилка отхвърля. В този миг той изпада в суматоха поради неналичието на О2 и налягането на водата, само че за благополучие малко по-късно е избавен от артиста Едуард Нортън.

Виж още: Женска му работа: И Адам не пропусна да се похвали, че върви на козметик

Райън Рейнолдс

 На 17-годишна възраст Райън Рейнолдс взема решение да скочи с парашут, само че когато той се извисява във въздуха, осъзнава, че парашутът му не може да се отвори. В миг на суматоха и смут артистът взема решение да опита аварийното въже, което избавя живота му. 

Виж още: С тяло на богиня: Изабел Гулар прави същински възторг с съвършените си форми

Джордж Клуни

През 2005 година световноизвестният артист Джордж Клуни претърпява случай на снимачната площадка, удряйки мощно главата си. Последствията са загуба на паметта и мощно главоболие, само че той въпреки всичко отхвърля да пие болкоуспокояващи. Докторите не съумяват да дадат точна диагноза. След години той схваща, че контузията е била доста сериозна и е увредила съществено мозъка му. 

Изображение: https://www.instagram.com/eminem/, https://www.instagram.com/sharonstone/, https://www.instagram.com/mvntague/, https://www.instagram.com/vancityreynolds/, https://www.instagram.com/_george__clooney_official/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР