Животът на звездата от Coronation Street Кейт Форд не може

...
Животът на звездата от Coronation Street Кейт Форд не може
Коментари Харесай

ITV Coronation Street Трейси Барлоу, звездата Кейт Форд, тежко здравословно състояние, което причинява осакатяваща болка

Животът на звездата от Coronation Street Кейт Форд не може да бъде по-далеч от приключенията на нейния злосторен воин Трейси Барлоу.

Трейси, която наподобява към този момент напуща паветата, си построи солидна известност като един от обичаните злодеи на феновете в сапунката на ITV. Откакто Кейт избухна на екрана преди две десетилетия, тя изигра някои впечатляващи сюжетни линии - от времето, когато Трейси се преструваше, че е спала с Рой Кропър, досега, в който се опита да продаде личната си щерка Ейми.

Съвсем неотдавна нейното бъдеще на сапунката се спекулира, защото тя наподобява подготвена да последва любовника си Томи Орпингтън, нейния екранен брачен партньор, футболен воин на Стив Макдоналдс, в Испания. Но същинският живот на Кейт е доста по-малко безреден от нейния разгорещен воин на екрана и от години тя се бори с изтощително здравословно положение.

Трейси дебютира като Кори през 1977 година, а Кейт пое ролята през 2002 година Кейт живее в Южен Лондон със сина си Отис, чийто бащ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР