Животът на Венелин Петков върви само надолу през последните години.

...
Животът на Венелин Петков върви само надолу през последните години.
Коментари Харесай

50-годишен неудачник! Венелин Петков без жена, без деца, няма на кого да каже едно „наздраве“ на Нова година


Животът на Венелин Петков върви единствено надолу през последните години. Той изгуби работата си в Би Ти Ви и от почитан публицист се трансформира в елементарен даскал. Доходите му се стесниха петорно и добре, че има спестявания, че другояче нямаше да може да изхранва две деца.

Дали обаче в действителност ги изхранва, това е различен въпрос. Петков е разграничен с майка им Николета Маданска и няма желание да си я върне, макар препоръките на всички към него.

Раздялата им се отразява по-зле на Петков, който не съумя да бъде с децата си на Коледа и Нова година. Николета означи празниците със синовете си при родителите си, което стана ясно от нейна обява в Лозен.

През това време Венелин е бил самичък и на двата празника. Нямало е на кого едно „ наздраве “ да каже в среднощ на 2022 против 2023 година Всичките му другари били фамилни и никой не го поканил да чества с тях.

Бившият публицист е към този момент на 50 година и явно няма никакво предпочитание да се трансформира. Николета се надявала, че той ще поеме самодейност да стане по-добър човек, само че това по този начин и не се случвало.

Сприхавият темперамент на Петков е повода да се разбие фамилията му. Той по този начин и не оцени, че е забил доста по-млада жена от него и по тази причина би трябвало да я цени. Разликата им е 12 години, само че егоцентризмът на журналиста го остави самичък като куче в най-важните дни от годината.

Когато били дружно, Венелин не помагал с нищо на Ники за децата, смятайки че това е женска работа. Той не обръщал внимание на синовете си и дори му било досадно да бъде със фамилията си. Затова постоянно се усамотявал след вечеря и си правел свои неща. Това е резултат от дългите години ергенски живот, които са го деформирали.

Източник: Уикенд

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР