Животът на възрастните и семействата с деца е почти невъзможенСериозно

...
Животът на възрастните и семействата с деца е почти невъзможенСериозно
Коментари Харесай

В санданското село Плоски за четири дни след бурята е имало ток само 12 часа

Животът на възрастните и фамилиите с деца е съвсем неосъществим

Сериозно неодобрение в санданското село Плоски. В последните четири днитам е имало ток единствено за към 12 часа. Липсата на електричество е довела до доста загуби и неудобства, а жителите са безапелационни, че ще упорстват за обезщетения.

Тази заран в Плоски хората се събраха в центъра на селото, с цел да изразят недоволството си от казуса с електричеството. Токът спрял в събота и след това идвал за доста къси интервали, нормално с ниско напрежение. Някои от жителите на селото, които гледат по-възрастните си близки, споделят, че ежедневните действия са съвсем невъзможни без ток, съобщи Нова телевизия.

Същото важи и за фамилии с дребни деца.

От електроразпределителното сдружение обясниха, че е имало щета в мрежата. Нужно било време, с цел да се локализира казусът, а по-късно да се в профил. Ток от през вчерашния ден въпреки всичко има, само че вредите за хората са огромни. В Плоски се оплакват и че не са имали никаква информация за това какво се случва. „ Ние ще си търсим правата - това са доста часове ”, закани се кметът на селото Кирил Катарджиев.

В Плоски токът спирал доста постоянно и през лятото. Затова в селото упорстват за огромна замяна на мрежата и главен ремонт на трафопостовете в региона.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР