Животът на украинския президент Володимир Зеленски - от кариерата му

...
Животът на украинския президент Володимир Зеленски - от кариерата му
Коментари Харесай

Животът на Зеленски бе пресъздаден в комикс

Животът на украинския президент Володимир Зеленски - от кариерата му на артист до тази на водач във време на война - е пресъздадена в книга с комикси, съобщи Ройтерс.

Творбата, озаглавена " Политическата мощ: Володимир Зеленски ", е оповестена от издателството " Тайдал уейв комикс ". Тя наброява 22 лъскави страници.

В творбата се споделя по какъв начин едно време Зеленски е изиграл ролята на президент в комедиен сериал, по какъв начин фактически е станал президент на Украйна и по какъв начин не е имал никакъв политически опит тогава.Книгата е написана от писателя Майкъл Фрайзъл и изрисувана от Пабло Мартинена. Последният е рисувал и биографични книги за Дейвид Бекъм, Нелсън Мандела и Доналд Тръмп.

" Кой е Зеленски? Кое е асъдействало за неговите възгледи? Защо той е верният водач за Украйна в този миг? Това бяха все нещата, които ме интересуваха, когато започнах изследванията си за Зеленски ", споделя Майкъл Фрайцъл.

" Тази книга значи доста за мен поради украинското ми завещание ", споделя Дарън Дейвис, който е началник на издателството, публикуващо книгата. Той добавя, че неговите баби и дядовци са имигрирали от Украйна. Дейвис прибавя, че е желал освен да опише една история, само че да способства и за украинската идея. Част от постъпленията от продажбите от книгата ще бъдат дарени на Международния комитет за Червения кръст.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР