Животът на Теодора, дъщерята на Анахид Тачева и Коста Цонев,

...
Животът на Теодора, дъщерята на Анахид Тачева и Коста Цонев,
Коментари Харесай

Сестрата на Димитър Цонев се събуди от комата: Жената на брат ми опита да ме ограби!

Животът на Теодора, дъщерята на Анахид Тачева и Коста Цонев, към този момент е вън от заплаха. В началото на седмицата тя е излязла от комата, в която изпадна след опит за самоубийство, научи HotArena.

Теодора не е изписана от болничното заведение и ще остане там под лекарско наблюдаване още най-малко няколко дни. С нея работи психолог. Сестрата на Митко Цонев обаче изрично е отказала да одобри пристигналите й на рандеву Марияна , вдовица на тв водещия, и племенницата си Деси. „ Заради тях съм в това положение, не желая да ги виждам ”, отсякла Теодора.

На 24 септември вечерта ексцентричната дама бе призната по неотложност в „ Пирогов ". В положение на меланхолия, разочарована от живота, Теодора се опита да постави завършек на живота си, поглъщайки голямо количество антидепресанти, комбинирани с алкохол. Причините били сложни – поредна любовна неудача и фамилни дрязги. Завърнала се в България от Рим, тя срещнала свое остаряло гадже и възобновила аферата си с него. Той обаче отказал да се разведе поради нея, което разрушило сърцето на прочувствената Теодора.

Дъщерята на Коста Цонев и Анахид Тачева влезнала и в изострен спор със фамилията на брат си Митко и по-специално с вдовицата му Марияна. Двете се счепкали за семеен апартамент. Теодора си внушила, че Маца я е ограбила и дори я заплашвала с полиция. Ден след абсурда сред двете, тя направила опит да постави завършек на живота си.

„ Слава Богу към този момент е будна! И дори лекарите разрешават къси свиждания. Теодорка е добре, усмихва се и споделя, че е направила страхотна нелепост ", оповестиха близки другари на многострадалната дама.

Майката на Т еодора – Анахид Тачева, обаче е сломена от тъга. Славната говорителка научила от „ Уикенд ”, че щерка й е пробвала да постави завършек на живота си. Тя към този момент е съумяла да се чуе с нея.    
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР