Животът на Тайгър Уудс е извън опасност след тежката катастрофа,

...
Животът на Тайгър Уудс е извън опасност след тежката катастрофа,
Коментари Харесай

След тежката катастрофа: Тайгър Уудс е извън опасност за живота

Животът на Тайгър Уудс е отвън заплаха след тежката злополука, в която пострада тази нощ. Голфърът е получил съществени пострадвания по краката, има голям брой счупвания и към момента е в операционна зала. Пътният случай се е случил рано сутринта локално време край Лос Анджелис, Калифорния, като Уудс е изгубил надзор над автомобила си с висока скорост и е излязъл от пътя, а колата се е преобърнала няколко пъти. В произшествието не са взели участие други коли, а Уудс е бил самичък в колата си.

.

Шерифът на окръг Ел Ей Алекс Виланьова разяснява, че за момента няма признаци Уудс да е употребявал алкохол или упойващи субстанции при случая, само че това ще бъде доказано след направените проби в болничното заведение. Той посочи, че колата се е движела с „ по-висока от естествената скорост “, спускайки се по рид, прочут с честотата си на автомобилни катастрофи.

В края на декември Тайгър Уудс претърпя следващата си интервенция на гърба, а негови почитатели към този момент показаха, че в изявление, обещано преди няколко дни, голфърът е изглеждал очевидно изтощен и в недобро положение.
 След тежката злополука: Тайгър Уудс е отвън заплаха за живота

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР