Животът на Сузанита не е лесен, след като баща й

...
Животът на Сузанита не е лесен, след като баща й
Коментари Харесай

Клошарката Сузанита на колене пред Орхан Мурад: Прости ми за „кьорав изрод”, тате, дай някой лев!

Животът на Сузанита не е елементарен, откакто татко й Орхан Мурад напусна майка й Шенай. Девойката взе страната на майка си и това й коства доста, тъй като баща й й спря всякаква финансова поддръжка.

Положението за Сузи стана още по-тежко, откакто забременя и роди. Разходите се усилиха, а парите станаха мираж.

Изпълнителката на „ Луцифер и Буда ” беше стигнала съвсем до просешка сопа, преди Орхан Мурад да се намеси. Отскоро артистът още веднъж е непосредствен с дъщеря си и най-сетне се е срещнал с внука си.

Според осведомени точно Сузанита е потърсила татко си, с цел да го помоли да я избави от нищетата. В началото той показвал горделивост и отказвал поради нейните думи, че той е „ сляп урод ”, само че откакто тя безусловно паднала на колене пред него, незрящият артист се трогнал и й дал пари, с които да изкара месеца.

Девойката е доста зле с парите, само че не се хваща да работи. Бебето й е единствено на година и половина, а тя не взима майчински добавки, тъй като до момента на никое място не е работила.

Майка й очевидно не й оказва помощ доста с детето и не може да го остави на нея, с цел да стартира някаква работа. Мъжът й Марк пък не печели доста като играч по мятане на копия. Освен това двамата непрекъснато се разделят и събират, което приказва, че любовта им не е толкоз огромна.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Сузанита Орхан Мурад
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР