Животът на ставите може да бъде удължен, потвърдиха специалисти. Д-р

...
Животът на ставите може да бъде удължен, потвърдиха специалисти. Д-р
Коментари Харесай

Как да удължим живота на ставите? Отговорът е тук

Животът на ставите може да бъде продължен, потвърдиха експерти. Д-р Джим Луго, Съединени американски щати, откривател на интактния колаген
Необикновена разработка, способна да „ ремонтира “ повредения хрущял от вътрешната страна, бе открита в Съединени американски щати от имунолога доктор Джим Луго. Със своята характерна 3D молекула нововъведението интактен колаген подтиква по натурален метод организма да задейства мощен развой на самовъзстановяване на ставите. Ефективността на откритието е оценена с клинични проучвания, за които самият доктор Луго споделя, че недвусмислено удостоверяват неговите изгоди. У нас специфичното вещество се предлага с името Collanol (Коланол).

Действа по друг метод

Стимулирайки тялото да стартира натоварен развой на произвеждане на колаген, интактният колаген в Collanol възвръща раздраните влакна в ставния хрущял. Така организмът самичък става пряк и изцяло натурален „ снабдител “ на по този начин нужните „ елементи “ за поддържането и удължаването на живота на ставите. Това доста го разграничава от елементарните колагени, за които се допуска, че чрез кръвта ще доближат потърпевшите места – развой, мощно злепоставен от физиологичната същина на ставния хрущял и неналичието на кръвоносни съдове там.

Силата на дозата

Значителното усъвършенстване на признаците, свързани с сложна пъргавина и дискомфорт в ставите се потвърждава от многочислените клинични проучвания. Резултатите са недвусмислени – единствено 40 mg дневно от интактния колаген, тъкмо колкото са вложени в 1 капсула Collanol, са изцяло задоволителни, с цел да окажат мечтаното усъвършенстване. Ефектът е осезателен и то даже след 30 дни, а с времето той се усилва.

Още един плюс за здравето

Усилен с най-новата немска разработка в региона на медицината – мицеларен куркумин – Collanol нападна казуса от няколко страни. Осигурявайки цели 185 пъти по-висока бионаличност на потребните субстанции в организма, мицеларният куркумин работи неведнъж по-бързо спрямо елементарната куркума на прахуляк. А с помощта на мощното си антиоксидантно деяние той е самобитен подмладяващ серум за ставната тъкан.

Защо Collanol работи толкоз бързо?

Комбинирал в себе си две върхови медицински открития, е сред 100 и 200 пъти по-мощен от всеобщо рекламираните хондроитин и глюкозамин, демонстрира клинично проучване, съпоставило успеваемостта им. Допълнителен плюс към качествата му е и патентованата технология на произвеждане DUOCAPTM (капсула в капсула), която обезпечава точно освобождение на дейните субстанции непосредствено на местата, където те са нужни.

Опит от практиката

Специалистите по костно-ставни проблеми, които всекидневно се сблъскват с хората, за които дискомфортът се е трансформирал в всекидневие, удостоверяват, че Collanol показва осезаеми резултати и има капацитета да даде на пострадалите по-голяма независимост и комфорт при придвижване. Доказал успеваемостта си както научно, по този начин и в практиката, продуктът обрисува правилен и безапелационен път в битката със ставния дискомфорт.

Можете да откриете Collanol в най-близката аптека до вас.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР