Животът на хората в Нова Загора се трови заради въздуха,

...
Животът на хората в Нова Загора се трови заради въздуха,
Коментари Харесай

Христо Иванов разобличи дерибействащия кмет от ГЕРБ в Нова Загора

Животът на хората в Нова Загора се трови поради въздуха, който дишат към този момент шест години. Тези хора, които сме пристигнали тук да подкрепим, са елементарни жители, които се борят за това да дишат. Сблъскват се с възходящо дерибейство от кмета Николай Грозев, който голям брой мандати, вместо да пази своите жители и техния интерес, се пробва да ги заплашва и да ги мачка.
Това сподели водачът на " Да, България " Христо Иванов в Нова Загора. С него беше и общинския консултант в града Кремена Петкова.

По думите на Христо Иванов стъклото на колата на Кремена Петкова, която е опозиционер на кмета, е било счупено. Важното е да създадем този проблем прочувствен и локалната власт няма никаква воля да съставлява жителите тук. Има воля да съставлява приятелите на Бойко Борисов, тъй като тази ескалация е открита от Бойко Борисов и негови другари. Това персонално неговият модел. Става дума за компания " Градус ", която последно се прочу, че нейно карго е компания, която отпътува неотдавна за Дубай (случаят с фурмите).

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР