Животът на хората става хаотичен на минутата, когато решат да

...
Животът на хората става хаотичен на минутата, когато решат да
Коментари Харесай

9 неща, които ще ви отпуснат в напрегнат момент

Животът на хората става безреден на часа, когато решат да бъде подобен. Животът на хората става благополучен на часа, когато решат да бъде подобен. Бъдете от вторите. За бързодействащо освобождение от напрежението, забавете и обмислете следното:

1. Знайте какво желаете да постигнете и за какво

Липсата на посока основава стрес. И тази липса на посока, не липса на време, това е проблем, когато става въпрос за персонално достижение. Всички имат идентичен 24-часов ден и 7-дневна седмица.

Когато желаете да постигнете нещо дръжте съзнанието си ясно. Фокусирайте се и се уверете, че знаете тъкмо какво желаете и за какво. Никой не може да уцели задачата в случай че не знае къде е целта.

2. Вършете по-малко работа, в случай че се фокусирате върху това кое е значимо

Същността на персоналната продуктивност е да вършиме значимите неща, а не неотложните. С други думи сложете първите неща най-отпред. Съсредоточете се върху значителното и премахнете останалото.

3. Мислете прогресивно, не напълно

Не се тормозете за съвършенството; в никакъв случай няма да го постигнете. Вместо това се фокусирайте върху напредъка, който вършиме и напредъка, който възнамерявате да извършите през днешния ден. Напредването не е развой, който се случва автоматизирано или неизбежно. Всяка стъпка на личностното израстване се нуждае от жертви и работа. Всяка крачка е част от непрекъснатото развиване и израстване в житейския ви път. Всяка крачка е достижение, което заслужава да бъде отпразнувано. Вие знаете, че малко евентуално е да достигнете до абсолютния връх (съвършенство), само че когато отпразнувате пътуването тази истина само прибавя наслада и великолепие по време на катеренето.

4. Изчистете сърцето си всяка нощ

Също както къпете тялото си всеки ден, тъй като се замърсява, по този начин би трябвало да изчиствате и сърцето си. Защото всеки ден хората ви нараняват, наскърбяват ви, не помнят ви, стопират ви, стъпкват ви и ви отхвърлят. Но в случай че решите да простите на тези хора и в края на всеки ден освободите сърцето си от този прочувствен багаж ще можете всяка заран да се будите освежени и освободени от отрицателна сила. Откажете се от остарели разочарования, мислене, които да ви пречат и да ви тежат всеки нов ден.

5. Прочистете се от лъжливите мисли

Трябва да усвоите нов метод на мислене преди да съумеете да се измененията. Зад всяко стресиращо възприятие стои някоя лъжлива мисъл. Преди тази мисъл не сте страдали, мисълта ви накара да страдате. В момента, в който осъзнаете, че това не е истина ще се отървете от болката. Промените ли метода си на мислене, ще измененията и живота си.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР