Животът на един от най-популярните у нас риалити образи изглежда

...
Животът на един от най-популярните у нас риалити образи изглежда
Коментари Харесай

За зависимостите, семейните трагедии и поредната тежка загуба: Разказва Лео Бианки

Животът на един от най-популярните у нас риалити облици наподобява прелестен. Името на Лео Бианки от дълго време не се свърза единствено с неговото присъединяване в " Биг Брадър ". Той е има сполучлив ресторантьорски бизнес, занимава се с музика, скоро издаде книга, има любовта на своята половинка Лучия и децата им. Всичко звучи като по ноти, само че истината е, че не всеки път нещата са били розови.

Виж още:

Съвсем скоро Лео показа във Facebook, че за голямо страдание е изгубил един от най-близките си хора на този свят - татко си. " Ти постоянно си бил моят гръбнак, постоянно си ми показвал пътя, който да последвам и да заобикалям, татко, присъстващ в предишното, в сегашното. От през днешния ден ще приказваме посредством молебствия и ще нуждая се от теб! Но едно нещо е несъмнено - в никакъв случай няма да те отчайвам ", гласят част от думите на Лео.

Бианки не крие компликациите в живота си, той ги споделя с повече хора, които може да се познаят в същите думи и истории. В своята книга Лео споделя за хубавите и за неприятните моменти и споделя, че две от най-големите нещастия в живота му са свързани с негови обичани хора - сестра му умира от корист с опиати, а майка му умира от рак.

Към дрогата се пристрастили брат му и татко му. Лео е бил на крачка да потъне също, само че се избавя в последния миг, освен това на ваучър за една Нова година в шумна дискотека, когато протегнал ръка към кокаина, само че се разколебал и го разсипал по пода. Сестрата на Лео е почанала на 35 година, а през 2013 година си отива и майка му. 

Виж още:

" Изживяx вcичĸo пpeĸaлeнo тeжĸo, зaщoтo двете бяxa мoитe cĸъпи жeни, c ĸoитo винaги cъм cпoдeлял вcичĸo ", прям е Бианки, чиято книга е написана в съавторство с Георги Тошев.

По-рано в живота си също е изпитал компликации, тъй като е бил на крачка от пандиза. Разказва за преживелица от далечната 1992 година, когато навършил пълноправие, което отпразнувал с другари, с които обаче се почерпили съществено. Следствие на това... той и приятелите му се сбили с двама патрулни служители на реда. Успяли да избягат, само че на сутринта е бил задържан. " Пуснаха ме след 20 часа в ареста, а след седмица ме съдиха по бързата процедура ". За огромно неговото благополучие, съдийката го помилвала, като решила да не му пропилява живота толкоз рано и написала, че е направил действието два дни преди да навърши 18 година Лео видял това като късмет в живота си и по този начин в никакъв случай не повторил сходна неточност.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/leobulgaria/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР