Животът на Джордж Клуни и Амал Клуни изглежда повече от

...
Животът на Джордж Клуни и Амал Клуни изглежда повече от
Коментари Харесай

Има ли извънбрачно дете Джордж Клуни

Животът на Джордж Клуни и Амал Клуни наподобява повече от съвършен. Понякога обаче човек даже и добре да живее, в един миг просто не може да избяга от проблемите, изключително в случай че е холивудска звезда.
 Джордж Клуни, Амал Клуни и една сантиментална вечер във Венеция
Италианската романтика на семейство Клуни

Как се забавляват Джордж и Амал

Според National Enquirer Джордж Клуни има извънбрачно дете от някогашната си другарка Стейси Кийблар, която явно е забременяла по същото време, когато артистът е почнал да се среща с Амал.

Според изданието в дома на семейство Клуни на езерото Комо е пристигнало анонимно писмо с искане артистът да си направи ДНК тест, с цел да се дефинира дали той е биологичният татко на 5-годишната щерка на Стейси на име Ава. Момиченцето и майка му сега живеят със брачна половинка на Стейси, Джаред Побре.
 Снимка 412361

Други източници настояват, че Джордж Клуни отхвърля да повярва, че това дете може да е негово, защото е твърдо уверен, че не е спал с Кийблар, откакто са се разделили, тъй като тогава е почнал да се среща с Амал.

Според редица таблоидни издания, Амал била шокирана, когато научила новината и в последна сметка двамата с Клуни имали яростна препирня, която приключила с решението на Амал да си опакова багажа и да напусне дома им с близнаците.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от george & amal Clooney (@georgeamalclooney) на Юли 30, 2019 в 2:32 PDT

Въпреки слуховете, че въпросът с хипотетичното бащинство може да съсипе брака на Джордж и Амал, явно всичко е единствено клюкарски съчинения, изключително що се отнася до обстоятелството, че двамата съпрузи са в обтегнати връзки.

Преди няколко дни Джордж и Амал Клуни бяха снимани да се държат за ръце в компанията на свои другари по време на вечеря, което е явен знак, че двамата са дружно и се схващат. Що се отнася до хипотетичното извънбрачно дете на артиста, следва да разберем дали и това не е следващата измислена история.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Jared Pobre (@jaredpobre) на Апр 21, 2019 в 9:57 PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР