Животът на британски граждани е застрашен в резултат на изтичането

...
Животът на британски граждани е застрашен в резултат на изтичането
Коментари Харесай

The Times: Животът на британски граждани е изложен на риск след теча на информация от Пентагона

Животът на английски жители е заплашен вследствие на приключването на данни от американското разузнаване , написа английският вестник The Times, базирайки се на ръководителя на комисията по защита на Камарата на общините на английския парламент.

По-рано медиите, в който се твърди, че до 50 чиновници на английските специфични сили са изпратени в Украйна дружно със чиновници на други западни специфични елементи .

В документа не се показва къде са ситуирани тези сили и какви задания извършват.

" Значителна част от наличието на тези отчети е погрешно, манипулирано или и двете ", цитира Times представител на английското министерство на защитата. " Настоятелно предлагаме никой да не приема тези изказвания за чиста монета. "
 Мадрид и Киев отхвърлят наличието на натовски войски в Украйна
Мадрид и Киев отхвърлят наличието на натовски войски в Украйна

Единството на Запада е неразрушимо

Докато Пентагонът се пробва да разбере източника на огромното приключване на секретни данни, английски високопоставени служители, военни и чиновници на разузнаването не изключват появяването на нови документи.

" Пентагонът не знае какво друго може да изникне ", сподели източник от службите за сигурност пред Times. " Наистина е обезпокоително и може да се появят още разкрития, преди да съумеят да " затворят пробойната ". "

Бившият пълководец на специфичните сили и сегашен народен представител от Лейбъристката партия Дан Джарвис сподели пред изданието, че сходни интервенции с присъединяване на английските специфични сили нормално са обгърнати в загадка.

" Всеки компромис с класифицирани материали във връзка с тяхното местонахождение или брой е освен политически объркващ, само че и неподходящ от военна позиция. Рискува да заплаши сигурността и успеваемостта на тези интервенции и може да изложи живота на английски жители на риск ", сподели той.

Припомняме, че в сряда министърът на защитата на Украйна, който бе на посещаване в Мадрид съобщи изрично, че  изявленията, че войски на НАТО участват в Украйна, са чиста неистина ", като добави, че изключение вършат единствено задграничните военни съветници.

Той също по този начин съобщи. че огромна част от изтеклите документи не са правилни , че Украйна има цялостно доверие на своя американски съдружник и че дружно те.
 Франция отхвърля за свои войски в Украйна
Франция отхвърля за свои войски в Украйна

След теча на секретни документи на Пентагона

На 7 април , че Русия няма ни минимум подозрение, че Съединени американски щати и НАТО са директно или индиректно забъркани в спора в Украйна. Така той отговори на въпрос за приключването на секретни документи в обществените мрежи по отношение на проектите на Съединени американски щати и НАТО за подготовка на въоръжените сили на Украйна за контранастъпление.

" Нивото на това присъединяване последователно нараства ", сподели той и добави, че " това усложнява цялата история, само че не може да повлияе на крайния резултат от специфичната интервенция ".
 Украйна отхвърля проектите за контраофанзивата ѝ да са изтекли в интернет
Украйна отхвърля проектите за контраофанзивата ѝ да са изтекли в интернет

Въпросните секретни документи били фалшиви
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР