Животът на 17-годишния младеж беше отнет при катастрофа през 2020

...
Животът на 17-годишния младеж беше отнет при катастрофа през 2020
Коментари Харесай

Близки на деца, загинали при катастрофи, протестират в София

Животът на 17-годишния юноша беше лишен при злополука през 2020 година. На първа инстанция водачът, предизвикал злополуката, получи 3 години условна присъда. След това Апелативният съд отсъди 3 години затвор и лишаване на шофьорската му брошура. Близките на починалото момче обаче апелират. Те желаят по-голямо наказване.

 

" Трябва да му се отнеме за доста огромен интервал от време шофьорската брошура, тъй като той е ходил до 3-ти клас на учебно заведение, не може да чете, слабограмотен и за мен да бъдеш водач не значи, че би трябвало да познаваш единствено къде се намират педалите на автомобила и накъде се върти кормилото, а би трябвало да познаваш и закона и да го спазваш и разпоредбите ", съобщи Тонка Стоянова, баба на починалия Ангел Морунов.

 

" Ние сме тук, с цел да подкрепим другите убити деца, да подкрепим родителите на Ангел Морунов и просто ние сме към този момент една общественост, която си подава дружно ръка и която дружно ще се бори, с цел да има правдивост за всички деца ", добави Петя Иванова, майка на починало момче.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР