Животът ми се дели на две части – преди и

...
Животът ми се дели на две части – преди и
Коментари Харесай

Масово отслабват с по над 100 кг.

„ Животът ми се дели на две елементи – преди и след срещата с моя преподавател Иван Гарабитов. Българите сте благословени, че имате подобен съотечественик ”, сподели преди години пред българските медии Илкер Тунджай (Ilker Tungay), някогашен министър на земеделието и горите в Турция и 20 години народен представител в Народното събрание.

„ Винаги съм имал проблеми с килограмите и съм ходил в разнообразни центрове по целия свят ”, показа Илкер Тунджай. „ Навсякъде се вършат общоприети неща, стратегиите са едни и същи, споделят ти остани 1 месец и ще олекнеш с 5 кг, да вземем за пример “. Съдбата среща турския политик с Иван Гарабитов и с неговата методика смъква 50 кг – от 140 на 90 кг.

„ По-важното е не, че отслабнах, а че оздравях. Аз не можех да изкача и 2 стъпала без да спра, с цел да си поема мирис. Накрая на програмата към този момент правех планински преход от 5-6 км без проблем. Методиката на Гарабитов не е общоприетоо намаляване, а излекуване. Иван възпитава духовно, а всеки знае, че когато духът е здрав, и тялото е крепко. Затова споделям, че Иван Гарабитов е моят преподавател и деля живота си на две – преди и след срещата си с него. Българите би трябвало да се гордеят с Иван и повече хора би трябвало да знаят за неговите триумфи ”, акцентира някогашният турски министър.

Зад неговите думи застават хилядите българи и чужденци, отслабнали от 5 до 200 кг посредством методиката на Гарабитов, която няма аналог в света за подмладяване на организма и събаряне на непотребните килограми без провисване на кожата и йо-йо резултат.

Последните рекордьори на българския терапевт в здравословното намаляване са Димчо Тодоров от Първомай, който смъкна 156 кг – от 276 на 120, и Ваня Георгиева от Бургас, която от 235 кг към този момент е 129. Те стопиха тежестта си с постоянно хранене , без интервенции и диети, единствено с банкет на 2 сиропа от Гарабитов – палмов дървесен и „ Дар от Гарабитов “, „ прибиране “ и стягане на кожата посредством масаж с немски апарат за матрично-ритъмна терапия, вярно дишане и леки физически извършения. В момента двамата са още по-слаби и не престават да следват фантазиите си за цялостна смяна освен на външния тип, а и в метода на живот.

Това към този момент е направил един от най-дебелите българи – тежащият преди 13 години 320 кг Иван Тодоров от село Златар, Шуменско. Мъжът, който преди да срещне спасителя си Гарабитов, 5 години е бил безусловно блокиран във фотьойл – на него спи, на него се храни, всичко на него прави. „ Гледах през прозореца по какъв начин се сменят сезоните и мечтаех да изляза на открито, да усетя аромата на въздуха, единствено това желаех “, показа за медиите преди време към този момент ексрекордьорът по насъбрани килограми.

Преди дни Иван от Златар се обажда на Иван Гарабитов да показа, че лечителят освен го е отървал от непотребните над 200 кг, само че е трансформирал и тотално живота му – към този момент е женен и свири на китара и йоника в Гърция през летния сезон.

Методиката на Гарабитов влияе на клетъчно равнище – посредством масаж с немския апарат за матрично-ритъмна терапия се „ прибира “ и стяга кожата, а напитката „ Дар от Гарабитов “ дружно с швейцарския естествен палмов сироп разграждат мастните плаки, изхвърлят токсините от организма, „ подмладяват “ клетките. Благодарение на българския патент в здравословното намаляване хиляди хора от целия свят трансформираха ориста си към положително.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР