Животът и смъртта, успехите на хората, тяхното щастие и нещастие,

...
Животът и смъртта, успехите на хората, тяхното щастие и нещастие,
Коментари Харесай

Вечните цитати на известни личности

Животът и гибелта, триумфите на хората, тяхното благополучие и злощастие, любовта и връзките посред им, е вълнувала човечеството, откогато свят светува.

До нас са стигнали доста римски или гръцки сентенции на антични мислители, които са ни били от изгода и които през днешния ден даже постоянно цитираме.

Но тъй като живеем в 21 век, когато ни вълнуват не толкоз метафизичен размишления, а по-скоро размишления по отношение на мотивацията, триумфите в бизнеса или пък стилните трендове, ние взехме решение да подберем за вас тези цитати на известни персони - наши съвременници, които в действителност са неповторими и запаметяващи се. Ето някои от тях.

Цитати за триумфа

Откъде можем да почерпим някои от най-гениалните мисли, касаещи триумфа? Естествено, че от сполучливите хора, милиардерите. Ето какво споделят те.

Шансът ни връхлита прекомерно рядко, само че човек би трябвало да е подготвен за това. Когато от небето се излива злато, би трябвало да имате кофа, а не напръстник - Уорън Бъфет.

Вашите най-недоволни клиенти са най-великият източник на ентусиазъм. - Бил Гейтс

Мисля, че най-ефективните хора са стимулирани не толкоз от жаждата за триумф, колкото от страха от неуспеха - Лари Елисън.

Цитати за любовта

 Цитати на известни персони

Известни със своите бурни връзки и разводи, известните персони от шоу бизнеса, са добре осведомени с любовта. Подбрали сме ви следните 3 цитата.

За мен любовта е някой, който да ми каже Искам да бъда с теб до края на живота си и, в случай че е нужно, бих скочил от аероплан за теб - Дженифър Лопес.

Знаеш, че е обич, когато всичко, което искаш, е той да бъде благополучен, даже ти да не си част от неговото благополучие. - Джулия Робъртс.

Обичам те толкоз, че да желая най-дълбоките, тъмни и заболели твои страни. Тези, които не би споделил с никого. - Лейди Гага.

Цитати за модата

Не че известните персони от шоу бизнеса нямат мнение по отношение на модата. Тъкмо в противен случай. Но към този момент разгледахме някои техни цитати, по тази причина за край в този момент ще се насочим към стилните дизайнери и какво мислят те за модата.

Елегантността не значи да изпъкнете, а да бъдете запомнени. - Джорджо Армани.

Никога не можете да отделите прекомерно доста време при избора си на обувки. Много дами считат, че те не са значими, само че същинското доказателство за елегантна жена е това, което е обула. - Кристиан Диор.

Една жена в никакъв случай не е прекомерно облечена или незадоволително облечена с дребна черна рокля. - Карл Лагерфелд.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР