Животът е твърде кратък, за да те обичам само веднъж,

...
Животът е твърде кратък, за да те обичам само веднъж,
Коментари Харесай

„Ще те потърся и в следващия живот“ - как прероденият Шекспир откри отново любимата си Ан Хатауей

„ Животът е прекомерно къс, с цел да те обичам единствено един път, давам обещание да те потърся в идващия живот. “ –  зарича се Уилям Шекспир пред своята обичана Ан Хатауей преди няколко века. Мнозина считат, че поетът е съумял да извърши това свое заричане.

Когато бил едвам на 18 години, Шекспир се оженил. Дори при тогавашните обичаи за брака, се считало, че още му е рано. Повечето хора, които женели рано децата си, били земеделци, които се нуждаели от поколение и работна ръка. Обикновено мъжът трябвало да бъде с няколко години по-голям от брачната половинка си, само че Шекспир бил казус.

Той встъпил в съюз с жена на име Ан Хатауей (не, не е известната холивудска актриса, само че ще стигнем и до там), 10 години по-голяма от него. За похлупак на всички неща, които били в прорез с тогавашните вярвания, те се сдобили и с извънбрачно дете – тя го родила шест месеца след сватбата.

И тук става забавно - наблюдателни почитатели показват, че брачният партньор на актрисата Ан Хатауей, Адам Шулман, мощно наподобява на Уилям Шекспир. А брачната половинка на Уилям Шекспир, която е умряла през 1623 година, се е казвала Ан Хатауей. Странно, нали?
 
Съпругът на Ан Хатауей мощно наподобява на поета Уилям Шекспир. Съпругата на Уилям Шекспир, която е умряла през 1623 година,...
Публикувахте от в 
Хората споделят, че очевидно двойката се е преродила и Шекспир и неговата Ан живеят втори живот.

Актрисата Ан Хатауей е щастиво обвързана с Адам Шулман от 2008 година насам, а двамата сключиха брак през 2012 година. В идващите години се родиха и двете им деца.

А вие по какъв начин смятате? Вярвате ли в прераждането и силата на любовта? Или смятате, че всичко това е просто необичайно съвпадане?


                             
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР