Животът е толкова кратък, а младостта сякаш е един миг

...
Животът е толкова кратък, а младостта сякаш е един миг
Коментари Харесай

Ето кои са типовете поведение, които състаряват жените

Животът е толкоз къс, а младостта като че ли е един момент от него. Понякога се усещаме на 20, а действителността идва по две. Друг път се улавяме, че назоваваме някого вуйна или чичо, а в реалност сме набори. Да, годините са необичайно нещо. Почти в никакъв случай нямаме действително чувство за тях. Затова пък е добре да знаем, че не е значимо единствено по какъв начин се усещаме, само че и по какъв начин изглеждаме.

Представяме ви някои добре познати видове държание, които несъмнено състаряват дамите:

1. Клюките

Обсъждането на непознатия живот в никакъв случай не е била приятна линия от характера. Но от един миг нататък това като че ли става с все по-голяма доза злоба и настървение. Ако всяка жена разменя думи с най-близката си другарка за другите, то бъдете деликатни да не прекрачвате границата. И не си позволявайте такива диалози с хора, които не са ви близки. Това няма да докара до нищо положително. Ако вие обсъждате през днешния ден, то най-вероятно ще разискват вас на следващия ден.

2. Грубостта

Вечно намусени, груби реплики към продавачката в магазина или старата жена, която се бави с покупките си на касата. Ето това е моментът, в който можете да си дадете ясна сметка, че остарявате. Опитайте се да не трупате горчилка у себе си. Усмихвайте се по-често. Това не е факсимиле, а самата действителност – направете си опит: един ден бъдете намусени и заядливи, а на другия – усмихнати, лъчезарни, благосклонни – и вечерта преценете кой от двата дни е бил по-успешният.

3. Намесата в персоналното пространство

Дамите, които непрекъснато дават препоръки на другите и/или задават неуместни персонални въпроси на хора, които не са им изключително близки, или остаряват, или постоянно са си били „ лели “ по душа. „ Няма ли да се дамите към този момент? “, „ Кога ще имате и момченце? “, „ Докога ще седиш на тази работа? “, „ Няма ли да се изнасяте най-сетне? “ и така нататък Безкраен лист от въпроси на хора, които най-често си нямат персонален живот.

4. Консервативните възгледи за облеклото

Ако ви се желае да облечете нещо по-нестандартно, само че не смеете, тъй като робувате на избрани стандарти, това не приказва добре за „ младата ви душа “. Какво като тези обувки с висок ток не са комфортни? Какво като чантата не отива на палтото ви? Какво като бялото не е изключително уместно за зимата? Излезте от рамката и се погрижете за душата си.

5. Постоянното недоволство

На никого животът не е ария. А в случай че въпреки всичко е, то надали е непрекъснат марш или спокоен валс, а евентуално някаква комбинация от блус, рок, хеви метъл и какво ли още не. Когато се видите с другар, не го засипвайте с недоволства от мъжа си, свекърва си, децата, учителката на децата… Със сигурност има доста неща, които ви нервират. Но ще ги превъзмогнете по-лесно, в случай че се поддържате в добра психическа форма. За тази цел не се задълбавайте в проблемите, а се пробвайте да се разсеете от тях с приятна компания и занимания.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР