Животът е така устроен, че в кръговрат се редуват както

...
Животът е така устроен, че в кръговрат се редуват както
Коментари Харесай

10 признака, че сте подложени на емоционален стрес

Животът е по този начин организиран, че в кръговрат се редуват както щастливи, по този начин и неприятни интервали. За страдание от време на време вторите вземат превес, не престават по-дълго и се трансформират в същинско изтезание за човек.

Проблемите никнат отвред – на работа, у дома, в любовта. Натрупването на прекомерно доста отрицателни страсти в нескончаем интервал от време може да докара до съществени последици за физическото и психологичното здраве на човек. Симптомите са разнообразни – тревога, напрежение, възприятие на незадоволеност и яд, нерешителност, самосъжаление.

Всички тези усеща извършват значими цели за нашето психическо и прочувствено здраве, само че когато ги изпитваме непрестанно, това е сигнал, че евентуално сме подложени на прочувствен стрес. Представяме ви 10-те най-разпространени признака, че сте подложени на прочувствен стрес.
10 признака, че сте подложени на прочувствен стрес 10 фотоси  10 признака, че сте подложени на прочувствен стрес  10 признака, че сте подложени на прочувствен стрес  10 признака, че сте подложени на прочувствен стрес  10 признака, че сте подложени на прочувствен стрес
Още:
Как да разпознаеш паник офанзивата и да я преодолееш 7 притеснителни знака, че си на ръба на психическото и прочувствено безсилие Пролетно разчистване на мозъка - холивудски терапевт дава препоръки за справяне с мислите, които ни разболяват
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР