“Животът е странен и многообразен. И понякога много ни изненадва.

...
“Животът е странен и многообразен. И понякога много ни изненадва.
Коментари Харесай

Слави Трифонов към ПП-ДБ след гласуването за имунитета на Борисов: Пазите го, но той ще ви изяде

“Животът е чудноват и многолик. И от време на време доста ни изненадва. Може да се каже, че през днешния ден в политическия живот на България имаше такава изненада. Оказа се, че гласоподавателите на „ Продължаваме Промяната “ и „ Демократична България “, в действителност са дали своят вот да бъде защитаван, обгрижван и защитаван Бойко Борисов. Невероятно, само че факт.

Днес депутатите на ПП-ДБ гласоподаваха дружно с депутатите на ГЕРБ да бъде непокътнат имунитетът на Бойко Борисов ”.

С тези думи водачът на “Има подобен народ ” разяснява във Facebook днешното гласоподаване за събаряне имунитета на Борисов. Припомняме, че болшинството от депутатите отхвърлиха новото искане, което Българска социалистическа партия внесе, за събаряне на депутатския имунитет на водача на ГЕРБ. Любопитното е, че ГЕРБ-СДС гласоподаваха “против ”, като се изключи един народен представител. Движение за права и свободи гласоподаваха " срещу ", а ПП-ДБ се въздържаха, с изключение на един депутат.



Трифонов проучва още, че “Бойко Борисов в този момент е съдружен сътрудник на Политическа партия и Демократична България, те дружно си разпределят порциите от властта, дружно ръководят и се пазят взаимно. Сигурно им е доста прелестно на тия, които са дали своят вот за Политическа партия и Демократична България. Всъщност, аз от кое място да знам. Може пък в действителност да им е прелестно. Никой не знае какво усеща различен човек. Чувствата са интимна работа, а и те в оня запис нали по този начин го казаха… ”

На финала на своя статус той се обръща към ПП-ДБ: “Вие пазите Бойко Борисов, само че той ще ви изяде. Просто такава му е природата. И единствените излъгани и разочаровани ще останат хората, дали своят вот за вас… ”
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР