Живот под наем: Взимаме съдомиялна за 3 лв. на ден,

...
Живот под наем: Взимаме съдомиялна за 3 лв. на ден,
Коментари Харесай

Живот под наем: Взимаме съдомиялна за 3 лв. на ден, всичко вкъщи под наем


Живот чартърен: Взимаме съдомиялна за 3 лева дневно, всичко у дома чартърен – бормашината излиза петарка. Най-новата мода у нас е всичко за дома да е чартърен.

Взимат се главно машини за ремонт, триони за рязане на дърва и самоходни косачки. Цените им потеглят от към 5 лева, сподели изследване на „ Телеграф “. За толкоз пари ще ви дадат бормашина, която може и да пробива, и да реже дърво, и да полира.

На ден цената на бормашината може да стигне и 11 лева, а за 4 часа – 8,80 лева Търсят се и къртачи чартърен. Машина от 11 кг може да се наеме против 30 лева за един ден. Цената пада на 25 лева дневно, в случай че вземете къртача за седмица. Оставя се депозит от 400 лева, който се връща на клиента най-после. Отрезна машина може да се вземе за 18 лева за 24 часа, а диамантено-пробивна машина излиза 100 лева

Трион за рязане на дърва излиза 30 лева дневно, а косачка или акумулаторен тример за трева потеглят от 25 лева дневно.

Кухненските уреди също са измежду най-търсените артикули, описаха от компания, която отдава чартърен разнообразни движимости. Използват се освен в семейството, само че са и желани за фамилни почивки. Повечето хора наемат скъпи електроуреди, които не се постанова да употребяват непрекъснато, а когато чакат посетители да вземем за пример. За съдомиялна би трябвало да приготвите по 3 лева дневно.

Микровълнова може да вземете и за 2 лева за 24 часа. Перяща прахосмукачка излиза 40 лева за ден и също е измежду стоките, които се търсят доста. Отдават се също и преносими компютри за по 20 лева дневно.

В първите места от движимостите чартърен са бебешките аксесоари, които излизат скъпо за закупуване, а се употребяват краткотрайно – 1-2 месеца. Такъв е казусът с бебешките кантарчета. От магазин за детски артикули описаха, че са дали алтернатива на клиентите си за наем на такива везни, защото са скъпи, а на младите родители им трябват единствено в първия месец на бебето, когато се ревизира какъв брой наддава. Сред офертите е да платите 15 лева за 30 дни за кантарче със себестойност 100 лева

Задължително се изисква депозит в същия размер, само че при връщането на уреда той се възвръща. Търговците пресмятат, че по този метод действително везната излиза по 50 стотинки дневно. Наемат се също бебешки кошари за 22 лева за 7 дни, както и люлки за новородени за 24 лева за 14 дни. Проходилка може да вземете за две седмици против 20 лева Търсени са и помпите за кърма чартърен, които вървят по 50 лева за 7 дни.

Така наречените занимание артикули са другата категория, която хората избират да вземат чартърен, вместо да купят. Става дума за ски, екипировки за зимни спортове, за плуване, въдици и други За къмпинг съоръжение има оферта за 35 лева за 24 часа и включва всичко належащо за двама души. В пакета влизат 1 палатка с дюшек, лампа, два спални чувала и възглавници. За 12-часов излет дават въдица против 10 лева, кеп против 3 лева и живарник против 5 лева

Отдават се и каяци, като цената за 30 минути е 8 лева, а за 1 час – 15 лева Туристическите обувки също се търсят, въпреки че определящо е съществуването на стремежи номер. За 45 лева дневно може да вземете дамски, а за 5 лева от горната страна мъжки туристически боти.

Официални и сватбени рокли са измежду най-често наеманите облекла, сочи информация на „ Телеграф “. За три дни луксозна бяла дреха излиза 450 лева, като в случай че желаете да я купите, би трябвало да се бръкнете с 1100 лева Условията за наем са да запишете час за проба на определената рокля, както и оставяне на капаро, в случай че решите да я наемете. То е в размер на 50 на 100 от сумата за наема. Задължително се подписва контракт. Има алтернатива да задържите роклята и по-дълго от 3 дни, само че би трябвало да доплатите. Желателно е персонално взимане и връщане на роклята.

При връщането й се прави оценка и в случай че няма вреди, депозитът се възвръща напълно до 3 работни дни. Химическото почистване си е от компанията. Значително по-тънко излиза на господата да си наемат формален костюм. Цената е 75 лева за панталон с фрак, вратовръзка и риза.

Велосипедите чартърен излизат 24 лева дневно, ревизира „ Телеграф “. Заради топлата есен ползата е доста огромен, описаха от компания, която отдава колела. Обикновено хората заплащат за 24 часа, само че има и алтернатива да наемете двуколесното возило единствено за час. Цената се пресмята по 15 стотинки за една минута.

Има и такса за отключване от 1,50 лева, в случай че желаете да наемете колелото онлайн през система. Идеята е да се резервира велосипед, който се намира на най-близко разстояние до клиента на специфичен паркинг. От момента на резервацията потребителят има 150 минути, с цел да стигне до колелото. Отключва се след възнаграждение на таксата и посредством сканиране на QR код. Ако задачата е да се напазарува от някой магазин, пътуването с колелото се слага на пауза и таксата пада на 10 стотинки в минута.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР