Живко Миланов коментира завръщането си в Левски, след като бе

...
Живко Миланов коментира завръщането си в Левски, след като бе
Коментари Харесай

Миланов: При равенство на Левски не можех да си стигна до колата

Живко Миланов разяснява завръщането си в Левски, откакто бе притеглен на " Герена " публично през вчерашния ден. Юношата на " сините " ще кара трети престой в клуба. При първия Миланов доближи до 1/4 край на УЕФА и игра в групите на Шампионска лига.
 Божинов: Трябва да потупаме чужденците в Левски по рамото, идват положителни дни
Божинов: Трябва да потупаме чужденците в Левски по рамото, идват положителни дни

" Делта са нужни, не думи ", съобщи таранът

" Ако приказвам за първия ми престой, разликата е доста огромна. Тогава, в случай че направехме един хикс на " Герена ", не можех да си стигна до колата , а в случай че завършехме втори, беше неуспех за цялата година. Аз не съм пристигнал тук да се харесам на някого, пристигнал съм да си правя работата. Левски постоянно има огромни цели, само че би трябвало да бъдем реалисти . Защото в този момент Левски е на 10 точки от Лудогорец и е отвън Купата. Затова дано първо да си свършим работата, да се опитаме хората да ги върнем. Познавам доста добре тази аудитория. Те желаят ние да се раздаваме и да даваме всичко на този терен. Ако го създадем, дано първо създадем няколко победи, да видят, че се раздаваме, да опитаме да съкратим тази отдалеченост ", съобщи Миланов.

" Не споделяме, че сме се отказали, само че би трябвало да сме реалисти. Имаме и директни дуели, най-после ще забележим. Първите 6 месеца това е основната цел. За идващия сезон ще е напълно друго като тръгнем наедно . Разбрахте, че ще има нов притежател, нещата ще са други ", добави футболистът.
 Георги Дерменджиев: В Левски 10 години единствено се дава обещание, ще гоним равнището при Сираков и Стоилов! Обновена
Георги Дерменджиев: В Левски 10 години единствено се дава обещание, ще гоним равнището при Сираков и Стоилов!

Пресконференцията стартира в 12,30 часа
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР