Живко Коцев беше подал оставка преди да ми представи ситуацията,

...
Живко Коцев беше подал оставка преди да ми представи ситуацията,
Коментари Харесай

Денков: Живко Коцев беше подал оставка преди да ми представи ситуацията

Живко Коцев беше подал оставка преди да ми показа обстановката, когато ми изясни какво се е случило се оказа, че натискът е освен над границите, за това, което институциите могат да си разрешат, а може да бъде обсъждано като вероятен състав на закононарушение. След разискване с неговите юристи реши, че може да подаде писмен сигнал до мен. Това съобщи Николай Денков.

По думите му Асен Василев си прави работата на финансов министър и няма никакво отношение към схеми.

" Асен Василев съумя да усили приходите, тъй че да има средства за пенсионери, за здравна каса. След като в този момент ги е събрал значи, че преди са изтичали някъде ", сподели още пред Българска национална телевизия Денков.

За последните случаи на митницата и повдигнатите обвинявания за присъединяване в проведена незаконна група против Петя Банкова, Денков разяснява:

" Първо, дано се потвърди, че тези хора са контрабандисти, второ, би трябвало да се потвърди, че тя се е пробвала да направи канал. Нито едното е потвърдено. Може да се окаже, че тя се пробва да си свърши работата ", съобщи той.

Във връзка с днешното изявление на Стою Стоев от ПП-ДБ, в което той прикани президента да не подпише указа за длъжностен кабинет, Николай Денков сподели:

" Смятам, че президентът и Главчев би трябвало да спазят Конституцията. Аз не бих показал подобен апел. Моят апел към Главчев е за Калин Стоянов ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР