Живко Георгиев, който близките наричат Жижко. Роден е преждевременно в

...
Живко Георгиев, който близките наричат Жижко. Роден е преждевременно в
Коментари Харесай

9-годишният Живко Георгиев има нужда от средства за рехабилитация

Живко Георгиев, който околните назовават Жижко. Роден е прибързано в шести месец с рисково ниското тегло от 900 гр. Първите 3 месеца се бори за живота си в кувьоз. На 1 година му е сложена диагноза - Детска Церебрална Парализа квадрипареза и Корпус калозум. Засегнати са и четирите крайника, заради което е належащо да се организира всекидневна терапия, към този момент съвсем 10 години. Това написа в собствен апел в обществените мрежи близката до фамилията Гергана Филипова.

На 7 години са му направени две интервенции на двете тазобедрени стави (поради луксации и съкращаване на крачето) и са му сложени планки, които по-късно са извадени. Поради бързия напредък, най - евентуално, ще се наложи да се извършат следващи интервенции, оповестява plovdiv24.bg.
Самотен татко на две деца се нуждае от помощ за незабавна интервенция
Светлозар Дончев е на 46 години от София, уединен татко на две деца и е диагностициран с тежко ревматологично заболяване - заболяването на Б...

Ежедневно Жижко се нуждае от рехабилитация - голям брой разнообразни поддържащи и укрепващи лечения. Към момента той не може да върви и е в количка.

Умствено е съхранен с леки дефицити. Жижко е възпитаник към този момент във втори клас през тази образователна година. Майката - Весела Георгиева е негов персонален помощник (експертно ТЕЛК решение -100 % с непозната помощ) и е неразделно до Жижко и в учебно заведение.

Съдбата слага пред ново тестване семейство на Жижко, когато неотдавна бащата - Томи Георгиев, който напълно се е грижел за приходите на семейство, губи живота си от Ковид -19. Жижко има кака и батко, които са възпитаници на МГ " Акад. Кирил Попов ", отличени с голям брой грамоти и медали за високи достижения в региона на математиката и други науки.

Нека бъдем съпричастни и подадем ръка в този непостижимо тежък миг от живота на това семейство и дарим лъч успокоение и вяра на дребния огромен воин - Жижко. "
3-годишният Мартин се нуждае от средства за незабавна рехабилитация
Зов за помощ - 3-годишно дете се нуждае от средства за незабавна рехабилитация, с цел да може да върви. Борбата на дребния Мартин стартира още...

Банкова сметка: BG10UBBS88881000245399

BIC КОД: UBBSBGSF

Титуляр: Весела Живкова Георгиева

Телефон за връзка: 0888238861

Още от В ПОМОЩ НА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР