Живка Железова трябва да обяви конфликт на интереси по темата

...
Живка Железова трябва да обяви конфликт на интереси по темата
Коментари Харесай

Видяха конфликт на интереси за изслушването на енергийния министър

Живка Железова би трябвало да разгласи спор на ползи по тематиката с чуването на министъра на енергетиката. Това сподели националният представител от ПГ на " Българска социалистическа партия за България " Драгомир Стойнев от парламентарната естрада в процедура по метода на водене, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус ".

Живка Железова е вносител на плана за чуване на министъра за Директива 2018/2011/ЕО.

" Може би трябваше да подсетите госпожа Железова, че би трябвало да разгласи спор на ползи. Тя съучастник ли е във фотоволтаична централа? ", попита Стойнев. Той насочи рецензия, че цялото Народно заседание ще се занимава с някакъв частен въпрос.

Водещата на съвещанието Росица Кирова съобщи, че приема забележката на Драгомир Стойнев. " Нямаше по какъв начин да зная и да предупредя, който и да е ", сподели още Стойнев.

От своя страна Живка Железова от " ИТН " съобщи, че не приема спор на ползи. " В случая приказваме за инструкция, сега вие премествате фокуса, по тази причина че България ще бъде глобена ", сподели още Железова.

Драгомир Стойнев разгласи, че дали някой приема или не приема, може да го каже в къщи. " Тук е българският парламент и той би трябвало да заявява притежател ли е в сдружение. В този случай вие сте притежател на това сдружение. Идеята е по-скоро няма нищо неприятно в това, колежке, просто би трябвало да излезете и да декларирате спор на ползи ", сподели още Драгомир Стойнев в друга процедура по метода на водене.

Росица Кирова съобщи, че Живка Железова ще заявява спор на ползи, когато зададе въпрос за възобновими енергийни източници.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи.
Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР