Живият Ностарадамус предупреди: Ето къде е следващият кошмар. Един доста

...
Живият Ностарадамус предупреди: Ето къде е следващият кошмар. Един доста
Коментари Харесай

Живият Ностарадамус предупреди: Ето къде е следващият кошмар


Живият Ностарадамус предизвести: Ето къде е идващият призрачен сън. Един много коментиран оракул напоследък още веднъж даде прогноза за развиването на света. Екстрасенс, прочут като „ Живият Нострадамус “, предизвести, че лабораториите за изкуствен интелект могат да станат източника на идната огромна пандемия.

Атос Саломе си завоюва псевдонима, откакто, по негови думи, предсказал ковид, гибелта на кралица Елизабет II и други

Сега той предизвести, че изкуственият разсъдък може да аргументи повече щета, в сравнение с изгода. Той сподели пред Daily Star: „ Въпреки че изкуственият разсъдък може да помогне в разнообразни аспекти на човешкия живот, то той има и унищожителен капацитет.

Бъдещите епидемии и пандемии може да не са естествени феномени, а по-скоро синтетични творения от лаборатории. Това обединение сред биология и технология допуска сюжет, при който могат да бъдат създадени изкуствени вируси, без значение дали за лекуване на съществуващи болести или, парадоксално, за основаване на нови болести “.

Саломе предвижда, че 2024 година ще забележим „ нова глава в човешката история “, макар че малко от неговите пророчества за тази година звучат позитивно. Тревожно е, че преди този момент той сподели, че изкуственият разсъдък може да се „ разсъни “ тази година, съобщи „ Телеграф “.
Още по тематиката:
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР