Живите членове на легендарната група Queen станаха по-богати от британската

...
Живите членове на легендарната група Queen станаха по-богати от британската
Коментари Харесай

Музикантите от Queen вече са по-богати от британската кралица

Живите членове на именитата група Queen станаха по-богати от английската кралица, съощава OFFnews.

``
реклама

След излизането на кино лентата " Бохемска рапсодия " положението им се прави оценка на 445 млн. паунда, а това на кралица Елизабет II - на 370 млн. паунда, разгласи The Times, базирайки се на годишния лист с най-богатите хора в страната, който ще бъде оповестен след дни.

Филмът донесе на Брайън Мей, Роджър Тейлър и Джон Дийкън по 25 млн. паунда. В международен мащаб филмът завоюва към един милиард паунда.

Състоянието на китариста Брайън Мей се прави оценка на 160 млн. паунда, това на барабаниста Роджър Тейлър - на 155 млн. паунда, а на бас китариста Джон Дийкън - на 130 млн. паунда.

От 1989 до 1994 година английската кралица заемаше първото място в листата с най-богатите британци. След това обаче бяха изменени критериите за съставянето на листата - към този момент не се вземат поради цената на притежаваните недвижимо имущество и творби на изкуството, защото те действително не са владеене на кралицата.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР