Живея в страх, защото нападателят ми няма да ме остави

...
Живея в страх, защото нападателят ми няма да ме остави
Коментари Харесай

Изтезавана и държана за заложник - адвокатка стана заложник на свой клиент

Живея в боязън, тъй като нападателят ми няма да ме остави на мира, това съобщи пред БТВ Валентина Каменарска.
Прочетете още
„ Преди пет години мой клиент ме атакува. Тогава аз не знаех, че той е преследвач. Изтезанието продължиха над един час и за това свое действие той влезе в пандиза “, изясни тя.

Адвокатката напомни, че е имала проблем с движимостите лица, които са се пробвали да изкарат нападателят ѝ неуравновесен. След по-обстойна експертиза обаче било открито, че той е осъзнавал какво прави и е понесъл своята правосъдна отговорност. Мъжът е излежал три години ефикасна присъда.

„ Нападението беше обвързвано със полово посягане, с пердах, душене и хапане. Става дума за опит за обезчестяване “, разяснява Валентина Каменарска. Тя добавя, че откакто нападателят ѝ излиза от пандиза, той идва в дома ѝ и стартира да удря по вратата и да я заплашва с ликвидиране. В този миг тя е била в дома си дружно със своя брачен партньор.

Семейство вика полиция, само че нищо не се прави по случая – не се конфискувани записите от камерата на съседите, нито са разпитани очевидци. Нещата остават по този начин, без никакви последствия за нападателя.

„ Ние незабавно се изнесохме на квартира, тъй като най-важното в оня миг беше аз да остана жива. Не се усещам предпазена. Смятам, че този човек няма да ме остави намира до момента в който съм жива “, изясни още адвокатката.

Според нея след близо една година търсене, нейният нападател е в психиатрична клиника, където още веднъж му се прави съответната експертиза.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР