Живея в София, това е моят град и го обичам.

...
Живея в София, това е моят град и го обичам.
Коментари Харесай

Васил Терзиев: Включвам се в битката за София, защото чувствам, че мога да бъда полезен

Живея в София, това е моят град и го обичам. Искам да има по-добра визия. Включвам се в борбата за София, тъй като усещам, че мога да бъда потребен. Има с какво да допринеса в процеса за по-качествено ръководство на София.

Това съобщи в ефира на Българска национална телевизия претендентът на ПП-ДБ и „ Спаси София “ за кмет на столицата Васил Терзиев.

„ Усилията на екипа ми са ориентирани към това по какъв начин да подобрим живота в София. Важно е да мислим по какъв начин да решим проблемите на София. Ще се борим за това да подобрим изискванията в учебните заведения, с казуса с детските градини, желаеме да създадем един по-зелен град с вложения в кварталите, да има едно по-прозрачно и почтено ръководство, жителите ще знаят по какъв начин се разходва общественият запас. Тепърва ще споделяме елементи от нашата стратегия. Над 250 специалисти работят по нашата стратегия “, уточни Терзиев.

„ Роден съм в София, по-голяма част от живота ми е минала в кв. „ Младост “, описа претендентът за кмет.

„ Това, което ни сплотява с господин Борис Бонев е по какъв начин да подобрим градската среда. Кой ще е ръководител на общинския съвет не е на дневен ред “, акцентира Терзиев.

„ За мен са значими политиките, които основават най-хубав резултат за софиянци “, съобщи изрично той.

„ Искам да разбирам хората. Силата ми е в построяването на тим. Умея да виждам къде хората са мощни и там да насоча напъните им. Доказал съм, че мога да повеждам хора “, сподели решително Терзиев.

„ Бих се радвал на мястото на Паметника на руската войска да има нещо, което да демонстрира какви сме, кои сме ние и да ни води като нация “, уточни претендентът за кмет.

„ Най-ценният ми капитал са приятелите, които са ме подкрепяли в сложни моменти и мога да разгадавам на тях “, сподели в умозаключение Васил Терзиев.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР