Живея чрез изкуството. То ми е необходимо, за да съм

...
Живея чрез изкуството. То ми е необходимо, за да съм
Коментари Харесай

Д-р Огнянова от „Откраднат живот” рисува картини

„ Живея посредством изкуството. То ми е належащо, с цел да съм това, което съм ”. Така актрисата Диана Димитрова разяснява призванието си на художник, научи HotArena .

Чаровницата, която завоюва любовта на феновете с ролята на доктор Огнянова в „ Откраднат живот ”, сега се готви за поредна независима галерия.

Докато на дребния екран нейната героиня претърпява трагични разтърсвания в персонален и професионален проект, в живота Диана се е затворила в ателието си и рисува.

На границата сред сън и действителност, както тя самата дефинира положението си, Димитрова рисува във всеки един миг. 12 часа фотоси, 12 часа изобразяване и съвсем никакъв сън е цената, която заплаща.

Често заспива пред камерата или се буди пред платното, само че облиците й са толкоз ярки, че хваща платното и не го оставя, до момента в който не излее върху него това, което вижда в съзнанието си.

А новата й галерия носи името „ Прераждане ”, написа „ България през днешния ден ”.

„ Дали да гръмна предишното? Утрешният ден, изгрева, кошера в главата ми, неизказаните думи. Всичко това е „ Прераждане ”, споделя Диана.

Новата й галерия ще бъде цялостна с нереални женски портрети, аморфни силуети и експресивни цветове. Това е пета галерия за актрисата, която преди НАТФИЗ е учила и в Националната художествена академия.

Изложбата ще бъде в „ Арт център 12 ” в София, а в това време феновете ще продължат да й се радват освен в „ Откраднат живот ”, само че и в „ Дяволско гърло ”, който също следва да се излъчи по Нова.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР