Живеещите в блок "Ахелой" 2 в Русе изкараха месец само

...
Живеещите в блок "Ахелой" 2 в Русе изкараха месец само
Коментари Харесай

Абонати на Топлофикация Русе останаха само с вряла вода

Живеещите в блок "Ахелой " 2 в Русе изкараха месец единствено с вряла вода. В същото време огромна част от хората в центъра от седмица са без топла вода поради поправки на "Топлофикация ". Всичко стартира преди месец. Студената вода в блок "Ахелой " 2 в Русе стопира и от крановете потича вряла, за смут на всички, които живеят там - най-вече пенсионери.
Милка Богданова, домоуправител: "От двете чешми тече топла вода, даже не можем да се окъпем. Хората плачеха за студена водичка. Шишетата пълним, като пуснат за малко студена, и минерална ".

Обезпокоени, хората пишат и в обществените мрежи за казуса. Стигат и до "Топлофикация - Русе ", които изпращат свои чиновници на място.

От "Топлофикация " - Русе потвърдиха за Българска национална телевизия 2, че студената вода в блок "Ахелой " е спряла не поради техни действия, а евентуално поради частен ремонт в баня.

Севдалин Желев, изпълнителен шеф на "Топлофикация Русе ": "Ходиха наши хора, да, казусът е вътрешен ". 

Българска национална телевизия: "Тоест, не идва от вас казусът, а е частен, по този начин ли? "

Севдалин Желев, изпълнителен шеф на "Топлофикация - Русе ": "Ами да, несъмнено ".

И макар че от "Топлофикация " настояват, че не носят отговорност за проблема в "Ахелой ", откакто пострадалите подадоха сигнал, студената им вода потече.

В същото време от седмица хората в централната част на Русе са принудени да употребяват единствено студена вода. Този път поради планувани поправки на "Топлофикация ", които би трябвало да приключат до два дни.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР