Живеем във време, в което да си забравиш телефона вкъщи

...
Живеем във време, в което да си забравиш телефона вкъщи
Коментари Харесай

5 приложения за мобилен телефон, които всяка жена трябва да има


Живеем във време, в което да си забравиш телефона у дома за през целия ден е еднакво на обществен изолатор.

Как ще се чуеш с обичания, по какъв начин ще се уговориш за кафе с другари, по какъв начин ще знаеш по кое време ще бъде още веднъж това време от месеца още веднъж.

Да, ние сме подвластни от паметта и опциите на техническите устройства в джоба ни. Но това несъмнено не е неприятно. Нека не бързаме да слагаме крайни етикети на времето, в което се намираме в този момент.

Имаше време, когато си общувахме посредством домакински телефон и звънец на входната врата, само че всичко върви напред и би било неестествено, в случай че не прогресираме.

Та по този начин става и с нас - време е да забравим календарчетата в портмонето с маркираните дати и дребните тефтерчета с имената на всички наши познати.

 смарт телефон iStock

Днес желая да ви показва 5-те приложения за мобилен телефон, които всяка себеуважаваща се жена би трябвало да има. Разбира се, тук изключваме тези, които всеки един телефон би трябвало да има наложително - Facebook, Вайбър, Инстаграм...

Календар за отчитане на месечния цикъл /Period calendar/

Това е приложение, което ми припомня всякога, че остават два дни, до момента в който би трябвало да се запася с един аулин и доста самообладание. Измерва до секундата по кое време какви признаци можете да очаквате - да следите овулацията си, по кое време е най-благоприятното време за забременяване.

Мобилното приложение на вашата персонална банка

Вече съвсем всяка банка в България има такова приложение. Чрез него освен можете да проверявате наличността си по сметка, само че и в случай че активирате онлайн банкирането си, ще улесните живота си неведнъж.

Приложение за разглеждане на фотоси //

И освен фотоси... Идеи, и музи за обличане и екскурзии.

Мрежа за професионални контакти / LinkedIn/

Това е приложение, посредством което можете да разширите своята професионална мрежа и до момента в който работите на място, което не харесвате, да получите предложение точно през това приложение.

Приложение за евтини полети из Европа

Това са приложения, които улесняват търсенето на преференциални покупко-продажби из сяла Европа. Изпробвайте ги!



Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР