Живеем във време, когато трудът на хората като условия, цена

...
Живеем във време, когато трудът на хората като условия, цена
Коментари Харесай

Манол Генов на празника на Първомай: Днес трудът на хората е изправен пред изпитания и управлението дължи той да бъде защитен

Живеем във време, когато трудът на хората като условия, цена и провокации, е изправен пред сериозните тествания на поредност рецесии.

Хората на наемния труд, хората на бизнеса, които основават средата за труд и всички български пенсионери би трябвало да получат систематична отбрана от страна на ръководството “. Това сподели националният представител от  “БСП за България “  Пловдив област Манол Генов по време на Празника на град Първомай, Първи май. Генов се включи в тържествената стратегия и честванията на първомайци по покана на кмета на града Николай Митков. 

Народният представител беседва с първомайци по проблемите на рецесията, отражението на инфлационните процеси върху приходите и вероятните ресурсни усложнения за бизнеса и работодателите. „ Българската социалистическа партия през цялото време на този мандат, а и отсега нататък, няма да отстъпи от целите си за обществена отбрана на хората, поради повишаването на енергийните запаси и компликациите за наемния труд “, акцентира още Генов във връзка Международния ден на труда. Неговите събеседници в празничния Първомай пък обявиха поддръжката си за Българска социалистическа партия и споделиха, че точно социалистите са тази част от ръководството на страната през днешния ден, на която разчитат за рационална и в отбрана на всеки човек и труд политика.

На събитието участваха още министърът на културата Атанас Атанасов, заместник-министърът на земеделието Момчил Неков, кметове и видни общественици от разнообразни места от района.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР